به گزارش خبرنگار ایرنا ، بهلول تکلوی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پارسال ۵۳ هزار و ۶۹۹ مورد از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی بازدید بهداشتی انجام و در مجموع ۲۳۷ تن و ۶۶۹ کیلوگرم انواع فرآوردههای خام دامی آلوده، غیربهداشتی و تاریخ منقضی در مناطق مختلف استان ضبط و امحا شد.
وی با اشاره به از ارجاع ۴۶۶ پرونده کشتار غیرمجاز دام به مراجع قضایی و پلمب ۳۲ مرکز عرضه فرآورده خام دامی در سال گذشته بر ضرورت همافزایی دستگاههای حوزه سلامت و امنیت غذایی در استان تاکید کرد.
وی اظهار کرد: در سال گذشته ۳۱۲ هزار و ۹۹۲ راس دام سنگین و سبک و ۱۸ میلیون و چهار هزار و ۵۵۴ قطعه طیور در کشتارگاههای دام و طیور استان ذبح و پس از انجام فرآیندهای بازرسی بهداشتی وارد چرخه مصرف شد.
مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل با بیان اینکه اصلیترین فعالیت دامپزشکی در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی است، افزود: رویکرد دامپزشکی تلاش برای تضمین سلامت ، تامین امنیت غذایی و ارتقای سلامت شهروندان است.
تکلوی بیان کرد: دامپزشکی استان همواره تلاش میکند تا با برنامهریزی درست فرآوردههای خام دامی سالم، مطمئن و بهداشتی وارد بازار مصرف شده و در دسترس مردم قرار بگیرد.
وی با اشاره به فعالیت ۱۷ باب کشتارگاه صنعتی و سنتی تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی در نقاط مختلف استان اردبیل، اضافه کرد: در تمامی این کشتارگاهها ناظرین بهداشتی دامپزشکی و روحانیون ذبح شرعی مستقر بوده و تمامی مراحل کشتار با دقت و حساسیت خاص رصد و پایش میشود.
او از مردم خواست به عنوان شهروند ناظر دامپزشکی همیار خادمان خود در مجموعه دامپزشکی استان باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در حوزه فرآوردههای خام دامی و کشتار غیرمجاز دام مراتب را به شمارههای ۱۵۱۲ و ۳۳۳۹۴۸۰۰ اطلاع دهند.
از مجموع ۱۷ کشتارگاه فعال در استان اردبیل چهار باب کشتارگاه صنعتی دام، چهار باب کشتارگاه صنعتی طیور و ۹ باب کشتارگاه سنتی دام است.