۲۰ تن فرآورده دامی غیربهداشتی در استان اردبیل معدوم شد

اردبیل - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: در دو ماه گذشته ۲۰ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی، آلوده و تاریخ منقضی در این استان ضبط و معدوم شد.

به گزارش ایرنا ، بهلول تکلوی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود سه هزار مرکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی تحت نظارت بهداشتی و حاکمیتی دامپزشکی فعالیت می‌کنند، افزود: در این مدت ۱۱ هزار و ۸۷۸  مورد بازدید از این اماکن انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: دامپزشکی با حجم و گستردگی فعالیت‌هایی که دارد در اجرای این طرح‌های نظارتی حجم زیادی از فعالیت‌های حوزه کاری خود را برای ارتقای سلامت و بهداشت عمومی جامعه و تضمین امنیت غذایی معطوف کرد.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای سلامت و بهداشت عمومی منوط به ارتقای فرهنگ عمومی کامل در جامعه است ، خواستار حمایت رسانه‌ها و تشریح اهمیت فعالیت‌های دامپزشکی در جامعه شد.

وی همچنین از معرفی ۲۲۱ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی و پلمب ۱۵ واحد عرضه با حکم دستگاه قضایی و همکاری نیروی انتظامی در این مدت خبرداد و گفت: دامپزشکی استان برغم کمبود امکانات ، تجهیزات و نیروی انسانی بر روند تولید ، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت کامل دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل در ادامه سخنانش به نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار چهار میلیون و ۳۳۶ هزار و ۳۶۷ قطعه طیور و ۴۶ هزار و۱۷۲ راس  راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام و طیور و ورود آن به چرخه مصرف انسانی در این مدت اشاره کرد و افزود: تمامی مراحل کشتاری در این کشتارگاه‌ها با حضور ناظران و بازرسان بهداشتی دامپزشکی با حساسیت کامل رصد و پایش می‌شود.

او اظهار کرد: در حال حاضر چهار باب کشتارگاه صنعتی دام ، پنج باب کشتارگاه سنتی دام ، چهار باب کشتارگاه صنعتی طیور در استان مشغول خدمات و فعالیت‌رسانی هستند.

تکلوی کشتار غیرمجاز دام و عرضه گوشت خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی را عمده‌ترین چالش پیش روی دامپزشکی افزود: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی با همکاری و

هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در برچیده شدن کشتار غیرمجاز در استان انجام شده ، ولی مردم باید با عدم خرید گوشت و فرآورده‌های خام دامی خارج از چرخه نظارت بهداشتی یاریگر اصلی خدمتگزاران خود در دامپزشکی باشند.

وی به شهروندان و مصرف‌کنندگان به عنوان ناظران بهداشتی و همیاران دامپزشکی توصیه کرد هنگام خرید گوشت، مرغ و سایر فرآورده‌ها به تاریخ تولید و انقضاء محصول و ممهور بودن گوشت به مهر بهداشتی دامپزشکی توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به شماره ۳۳۳۹۴۸۰۰ و سامانه ۱۵۱۲ دامپزشکی اطلاع دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha