کرمانشاه- ایرنا- معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: با انجام کارهای میدانی ماننداجرای "طرح سپاس" دیدار از خانواده شهدا و ایثارگران، برپایی هفتگی "میز خدمت"، ارایه خدمات غیر حضوری از طریق سامانه الکترونیکی، ۴۰ درصد حجم مراجعه به بنیاد شهید و امور ایثارگران کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی روز پنجشنبه در دیدار با آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر کرمانشاه؛ یکی از برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور را نظارت و رسیدگی نزدیک و میدانی به امور خانواده شهدا و ایثارگران کشور بویژه دیدار تکریم و تجلیل از آنها دانست.

وی بیان داشت: بسیاری از مشکلات و مسائل خانواده شهدا و ایثارگران که از طریق اداری و در چارچوب قانون قابل حل نیست، در خلال این سفرها به صورت میدانی و حضوری رسیدگی می شود و به همین خاطر در برنامه داریم حدقل سالی یکبار به استان ها سفر کنیم.

قاضی زاده هاشمی در ادامه به گستردگی و پراکندگی خانواده شهدا و ایثارگران در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: ما در کشور روستا، منطقه قوم، ادیانی نداریم که برای دفاع از میهن و سرزمین اسلامی شهید نداده باشد و نمونه بارز آن همین شهید تازه تفحص شده آشوری است که مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید هفته آینده در تهران می شود و باید برنامه برای رسیدگی به امور این خانواده های عزیز؛ توجه از مرکز به سایر استان ها کشور ببریم.

معاون رییس جمهور در بخش دیگر از صحبت های خود؛ از اجرای تمام تعهدات و برنامه های بنیاد شهید و امور ایثارگران در سال ۱۴۰۱ در راستای خدمت رسانی به جامع هدف خود خبر دادو گفت: در سال گذشته تمام بودجه این نهاد با ۱۱۳ درصد حتی ۱۳ بیشتر در راستای خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران جذب کردیم.

قاضی زاده هاشمی همچنین از دیگر برنامه های در حمایت خدمت به خانواده های شهدا و ایثارگران را اختصاص اعتبار به شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دولت آقای رئیسی دانست، بیان داشت: مصوبات این شورا که در کشور رییس جمهور در راس آن قرار دارد و استانداران در استان ها؛ از این پس برای رسیدگی به امور خانواده ها شهدا و اجرای برنامه های فرهنگی در حوزه ترویج ایثار و شهادت توسط سایر دستگاه ها اعتبار دارد و بنیاد شهید بر مصوبات آن نظارت می کند، که انتظار داریم در سطح استان ها در این حوزه برنامه های خوبی برای رسیدگی به امور این خانواده های عزیز اجرایی شود.

بیش از ۲۹ هزار مورد از خانواده شهدا و ایثارگر استان کرمانشاه دیدار شده است

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه نیز در این دیدار گفت: در راستای تکریم و تجلیل از خانواده شاهد و ایثارگر در سال گذشته در قالب طرح سپاس ۲۹ هزار و ۳۰۰ استان بار همت دستگاه های اجرایی و مسئولان از این خانواده ها دیدار شده است.

خسرو شهیدی در ادامه از حضور مستمر و هفتگی نماینده ولی فقیه در استان در دیدار و سرکشی خانواده شهدا قدردانی و ابراز امیداواری کرد در راستای حمایت از ارزش و آرمان و راه شهدای هشت دفاع مقدس در این دیدار ها گام مثبتی برداشته شده باشد.

همزمان با سفر سید «امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی» معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور به استان میز خدمت برگزار شد و مسائل و مشکلات ایثارگران مورد بررسی قرار گرفت.

از دیگر برنامه های رییس بنیاد شهید و امور ایثارگرانه در سفر استان کرمانشاه دیدار پنج خانواده شهید یک روستای تابع شهرستان کرمانشاه بود.

استان کرمانشاه بیش از ۳۰ هزار ایثارگر دارد

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است