کرمانشاه - ایرنا- نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه؛ کمک به اشتغال و اجرای قوانین استخدامی را از مهمترین مطالبات خود اعلام کردند و خواستار حل مشکلات بیکاری، مسکن و ازدواج فرزندان خانواده شهدا و ایثارگر از سوی مسئولان ارشد استان و رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارکران کشور شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه روز جمعه در دیدار با سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه، خواستار اجرای قوانین اشتغال مربوط به خانواده های شهید و ایثارگر مانند اعمال سهمیه استخدام ۲۵ درصد ادارات و ۲۰ درصد هیات های عملی دانشگاهی شدند.

امید های کاذب به نخبگان عواقب بدی برای کشور و جامعه دارد

دکتر احمد درویش زاده متخصص روانشانسی در این دیدار گفت: خانواده شهدا و جانبازان متعلق به هیچ جناح و باند خاصی نیستند همواره با ولایت مداری در خدمت و دفاع از کشور بودند.

این فرزند شهید با اشاره به سوابق علمی خود در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی خواستار توجه بیشتر به جامعه نخبگان استان شد و افزود: وقتی با وضع قوانین قول جذب نخبگان و فرزندان شاهد و ایثارگر مانند وضع قانون سهمیه ۲۵ درصد در ادارات و ۲۰ درصد در هیات های علمی داده می شود، امید کاذب شکل می گیرد؛ که اگر اجرا نشود در ناامیدی و دلسردی آنها عواقب بدی دارد.

این متخصص روانشناسی بالینی در ادامه به پنج آسیب اجتماعی استان کرمانشاه مانند طلاق، خودکشی، اعتیاد، بیکاری و فقر اشاره کرد و از استاندار کرمانشاه خواست برای کمک به حل این معضلات از متخصصان و نخبگان این امر مشاوره و کمک بگیرد.

مدیران نخبه، کارآمد و ولایت مدار می توانند به اشتغال استان کمک کنند

دکتر فرزاد امیری یکی دیگر از فرزندان شهید استان کرمانشاه نیز در این جلسه ، مسائل اقتصادی مانند بیکاری و درآمد پایین مردم را از بزرگترین مشکلات استان کرمانشاه ذکر کرد و گفت: اگر متخصصان و نخبگان در مدیریت فضای کسب و کار استان استفاده شوند، خیلی از این مشکلات حل می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی استان کرمانشاه در ادامه خواستار انتصاب مدیران نخبه، کارآمد و ولایت مدار در استان برای رونق فضای کسب و کار با ارایه راهکارها خلاقانه اقتصادی شد.

حل مشکل مسکن و ازدواج جوانان خانواده های شاهد و ایثارگر از دیگر مواردی بود که این فرزند شهید به آن اشاره کرد.

تبلیغات علیه خانواده شهدا و ایثارگر زیاد است

دکتر نوید تفرشی متخصص رشته شیمی کاربردی نیز در این دیدار از عدم آگاهی جامعه از وضعیت خانوادهای شاهد و ایثارگر انتقاد کرد و گفت این در حالی است بسیاری از خانواده شهدا و ایثارگر در اشتغال و مسکن و ازدواج خود مانده اند و تبلیغات غلط علیه آنها زیاد است.

ارایه تسهیلات ارزان قمیت به نخبگان و کارآفرینان برای توسعه اشتغال، عدم قطع حق پرستاری همسران جانباز پس از وفات که مشکلات مالی برای بازماندگان ایجاد می کند، واردات داروهای مورد نیاز جانبازان ، واگذاری مدیریت شرکت های متعلق به جانبازان به خود آنها ، کمک به درمان از دیگر مواردی بود که نخبگان و سرآمدان شاهد و ایثارگر در این دیدار به آن اشاره کردند.

وضعیت اشتغال خانواده های شاهد و ایثارگر مناسب نیست

استاندار کرمانشاه نیز در پایان این جلسه با اشاره به بیکاری بخش عظیمی از فرزندان شاهد و ایثارگر گفت: در استان کرمانشاه به طور کلی از نظر اشتغال و تورم وضعیت مناسبی نداریم و برای جبران این عقب ماندگی ها نیاز به تلاش مضاعف داریم.

محمدطیب صحرایی در ادامه گفت: قطعا برای حل مشکلات متعدد استان مانند آسیب های اجتماعی نیاز به همراهی نخبگان داریم.

وی همچنین از نخبگان جامعه شاهد و ایثارگر استان کرمانشاه خواست در خصوص حل مشکلات استان راهکارهای عملیاتی و عملی ارایه دهند.

صحرایی در ادامه گفت: از تمام دستگاه های اجرایی خواسته شده که ظرف یک ماه آینده کارگروه های تخصصی موضوع محور برای حل مشکلات خانواده شهدا و ایثارگر تشکیل دهند و راهکار ها را احصاء کنند که نخبگان در این زمینه می توانند خیلی کمک کنند.

استان کرمانشاه بیش از ۳۰ هزار ایثارگر دارد

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق دارد، مردم این استان ۳۰ هزار ایثارگر شامل ۹ هزار و ۸۰۰ شهید، ۲۲ هزار جانباز و هزار و ۷۵۰ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

همچنین تقدیم ۸۵۰ زن شهیده، هزار و ۵۵۰ بانوی جانباز و ۷۵۰ شهید زیر ۱۵ سال از سندهای افتخار مردم این استان است، رتبه اول زنان جانباز کشور و دومین استان که بیشترین تعداد زنان شهیده را تقدیم انقلاب اسلامی کرده از آن کرمانشاه است.

بیش از ۲۷ عملیات طی دوران دفاع مقدس در کرمانشاه از جمله مرصاد، بازی‌ دراز، تنگ حاجیان، محمد رسول‌ الله (ص)، والفجر ۱۰، مطلع‌الفجر انجام شده و همچنین شهر نودشه و روستاهای زرده و دیره شهرستان دالاهو در دوران جنگ تحمیلی بمباران شیمیایی شدند و اینها همگی سندی بر حقانیت و مظلومیت مردم این دیار است.