به گزارش ایرنا، سید انور رشیدی روز سه شنبه در همایش بزرگداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفهای در سنندج به برگزاری همایش بزرگ معرفی فرصتهای سرمایهگذاری به صورت ملی یا بینالمللی حداکثر تا خرداد ماه امسال در شهر سنندج اشاره و اظهار کرد: یکی از پروژههای مهم سرمایهگذاری تدوین شده مربوط به حوزه خدمات شهری در رابطه با "جمعآوری مکانیزه پسماند" است.
وی افزود: به صورت میانگین شبانه بیش از ۴۰۰ تن پسماند از سطح شهر سنندج جمعآوری میشود که بر اساس یک برنامهریزی جمعآوری مکانیزه این پسماند در دستور کار قرار دارد و در این راستا از ایدههای موفق سایر استانها الگو گرفته شده است.
شهردار سنندج با بیان اینکه تفکیک از مبدا پسماند در قالب یک پروژه سرمایهگذاری تعریف شده است، اضافه کرد: ایجاد کارخانه بازیافت که میتواند در خدماترسانی و ارتقای ایمنی برای مجموعه شهرداری و بهداشت محیط تاثیر بسزایی داشته باشد از دیگر برنامههای محوری شهرداری سنندج است.
وی ایجاد و راهاندازی کمپ ماده ۱۶ به عنوان قانون بر زمین مانده را از دیگر اقدامات شهرداری سنندج در راستای ارتقای بهداشت محیط و سلامت شهروندان عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ۲۳۲ نفر از جوانانی که از دیدگاه ما به بیماری اعتیاد مبتلا هستند در این مرکز نگهداری و فراینده سمزدایی، درمان، آموزش و توانمندسازی شغلی را طی میکنند.
رشیدی اظهار کرد: جمعآوری این افراد تاثیر بسزایی در ارتقای بهداشت محیط به لحاظ بهداشت و بصری داشته که امیدواریم با عزم جدی دستگاههای مختلف متولی این حوزه شاهد پاکی و سلامتی بیماران در این مرکز باشیم.
شهر سنندج مرکز استان کردستان با ۵۰۰ هزار نفر جمعیت با سه ناحیه شهرداری اداره می شود.