به گزارش ایرنا، خسرو ابراهیمی نیا روز شنبه در حاشیه بازدید از دومین پایگاه قهرمانی بادبانی کشور در بندرلنگه هرمزگان افزود: استان هرمزگان در زمینه رشته بادبانی استعدادهای زیادی دارد که بدنبال تاسیس پایهای این رشته هستیم.
وی بیان کرد: همچنین به دنبال آمایش سرزمینی هستیم تا رشتههای بادبانی را در کشور ساماندهی کنیم.
رییس فدراسیون قایقرانی کشور با اشاره به فرسوده بودن لنجهای بادبانی در بندرلنگه و تاکید بر استفاده از ظرفیتهای جوانان برای ساخت این شناورها، اظهار کرد: رشته بادبانی ١٤ رشته آسیایی، ١٠ رشته المپیکی و به صورت کلی ۱۱۱ رشته دارد.
مربی تیم ملی قایقرانی بادبانی و رییس هیات قایقرانی بندرلنگه نیز با اشاره به اینکه این شهرستان دومین پایگاه قهرمانی بادبانی کشور بعد از بندر انزلی و نخستین پایگاه قهرمانی در هرمزگان است، گفت: از سال ۱۳۸۷ رشته بادبانی در بندرلنگه راه اندازی شده است و تاکنون حدود ۳۰ ورزشکار در سه رده پایه، جوانان و بزرگسال ساماندهی شدند.
سید محمود بحرینی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از آنجایی که قایقهای بادبانی فرسوده شده لذا برای توسعه بادبانی در ایران و تقویت این رشته، رییس فدراسیون بادبانی کشور برای پیگیری و رفع کمبودها و به بروز کردن امکانات و همچنین تجهیزات قایقهای بادبانی قول مساعد دادند.
وی بیان کرد: باتوجه به ظرفیتهای ویژه هرمزگان بخصوص در شهرستان بندرلنگه، این استان قابلیت تبدیل شدن به یکی از پایگاههای اصلی رشته قایقرانی بادبانی کشور را دارد.
قایقرانی بادبانی (سیلینگ) یکی از رشتههای ورزش قایقرانی است که به طور معمول در دریاها انجام میشود.
این ورزش سابقهای طولانی در تاریخ دارد، مسیر مسابقه قایقهای بادبانی در دریا بوده و در این مسابقه، ورزشکاران به شکل یک مثلث مسیر مسابقه را در کمترین زمان و با کمترین امتیاز منفی در مسیری که با بویههای شناور بزرگ مشخص شده است، طی می کنند.