خسرو ابراهیمی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا به همکاری این فدراسیون با برخی کشورها اشاره کرد و یادآور شد: برای ارتباط با کشورهای صاحب سبک و کشورهای حوزه خلیج فارس در این ورزش در تلاش هستیم ولی تاکنون موفق نشدیم. در حال حاضر با مالزی و پاکستان برای توسعه این ورزش در ارتباط هستیم. همچنین با برخی کشورها از جمله عراق نیز مکاتباتی صورت گرفته تا اردوی مشترک برگزار کنیم.
وی گفت: با توجه به استقلال بادبانی از فدراسیون قایقرانی، هم اینک ۱۱ هیئت استانی در این ورزش فعال هستند. بنا داریم تا با ارائه تجهیزات به آنها برخی برنامه استعدایابی را دنبال کنیم. در بخش آبتیمست بنا داریم در رده ۸ تا ۱۵ سال نیز طرح استعدادیابی را در این ورزش گسترش داده و در این خصوص نیز بندر لنگه به عنوان یکی از قطبهای فعال این ورزش موفق ظاهر شده است. البته بنا داریم شهر انزلی را در این ورزش تقویت کنیم.
ابراهیمی ادامه داد: بادبانی تمرکز خاصی در رشتههای کایت بردینگ (موجسواری در آب)، اسکی روی آب، رشته قایقرانی لیزر (ایلکا)، آبتیمست و دوبدنه آبی ۱۵ و ۱۶ دارد که بنا داریم با سفر به استانهای کشور پتانسیل موجود را از طریق آمایش سرزمینی بررسی کنیم. استانهای بوشهر، هرمزگان، مازندران و گیلان از فعالترین استانها در این رشته هستند.
سرپرست فدراسیون ورزشی بادبانی اضافه کرد: مهمترین برنامه آینده فدراسیون، تعمیر قایقهای پایگاه انزلی است که به دلیل استفاده نشدن، مستهلک شدهاند. بنا داریم با هماهنگی این قایقها را شماره گذاری و تعمیر کرده تا بتوان این تجهیزات را در اختیار هیئتهای استانی قرار داد. تعمیر و تجهیز قایقهای خارجی و قدیمی با توجه به افزایش نرخ ارز حدود یکصد هزار دلار هزینه خواهد داشت.
وی همچنین از برگزاری کلاس داوری خبر داد و گفت: طی نامهنگاری با کنفدراسیون بادبانی آسیا و با دعوت از مدرسی از کشور مالزی این دوره با حضور ۲۵ داور از سراسر کشور در این دوره در جزیره کیش برگزار شد.
نظر شما