به گزارش دوشنبه ایرنا مجتبی علینژاد در جریان سرکشی از این طرح عمرانی - صنعتی افزود: مجوز تاسیس شرکت فولاد مه ولات سال ۱۳۹۹ صادر و با حمایت کارگروه تسهیل و رفع موانع سرمایهگذاری استان خراسان رضوی به تاسی از سیاست حمایتی دولت کار ساخت خود را ادامه می دهد.
وی با بیان اینکه طرح فولاد مه ولات در زمینی به مساحت حدود ۲۰ هکتار در ناحیه صنعتی این شهرستان ساخته می شود، اضافه کرد: چشم انداز کنونی این طرح صنعتی تولید ۵۰ هزار تن تسمه و نوار نورد گرم فولاد زنگ نزن، ۱۵۰ هزار تن ورق نورد گرم فولاد زنگ نزن و ۳۰۰ هزار تن ورق نورد گرم فولاد ساده کربنی و کم آلیاژی با ضخامت بیش از ۱۰ میلیمتر در سال است.
وی اظهار کرد: تولید و اشتغال در مه ولات بر پایه کشاورزی استوار است بنابراین احداث طرح فولاد با نیاز به ۷۸۳ نفر شغل مستقیم می تواند در سطح شهرستان جهش اقتصادی خوبی ایجاد کند.
همچنین نماینده مردم تربتحیدریه، زاوه و مهولات در مجلس شورای اسلامی گفت: تجهیزات، موتورها، جرثقیل و برخی اقلام دیگر مورد نیاز طرح فولاد مه ولات خریداری شده است و اقدامات عمرانی آن با انجام "آزمایش سرد" تا پایان امسال اجرایی خواهد شد.
محسن زنگنه با یادآوری سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومانی و خرید تجهیزات مورد نیاز فولاد مه ولات مطابق فهرست بهای سال گذشته، افزود: پیش خرید تجهیزات طرح باعث شتاب گرفتن ساخت آن در مراحل بعدی خواهد شد ضمن اینکه طرح ۱۵۰۰ میلیارد تومان پیش بینی بودجه دارد.
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: از آنجا که ورق تولیدی فولاد مه ولات مورد استفاده کارخانجات خودروسازی، لوازم خانگی و تجهیزات وابسته قرار خواهد گرفت، راهاندازی آن تحولی در حوزه اشتغال و صنایع خراسان رضوی ایجاد می کند.
زنگنه همچنین گفت: اکنون چهار طرح فولادی در تربتحیدریه و حومه آن ساخته می شود که هیچ یک از آنها به منابع آبی زیرزمینی نیاز ندارند.
وی افزود: دلیل این بی نیازی برنامه ریزی استفاده از پساب فاضلاب شهرهای مرکزی و جنوب خراسان رضوی است از دیگر سو در چشم انداز نهایی آنها وابستگی به آب دریای عمان نیز دیده شده است بطوریکه یکی از این طرحهای فولاد سهامدار طرح انتقال آب دریا از جنوب است.
فیضآباد مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری مه ولات در ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد و همسایگی تربت حیدریه و گناباد قرار دارد.