تهران - ایرنا - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران از رفع معارض‌های پروژه شهید بروجردی تهران تا پایان اردیبهشت ماه سخن گفت.

به گزارش خبرنگار شهری ایرنا ، اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز سه شنبه یکصد و چهل و ششمین جلسه خود را برگزار کردند و محمد آخوندی در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید چند ساعته از پروژه‌های بزرگراهی اظهارداشت: جلسه ای با عوامل موثر در پروژه شهید بروجردی برگزار و مسائل و موانع از جمله معارضین بررسی و موانع برطرف شد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تا پایان اردیبهشت ماه، معارضین برای فاز اول رفع خواهد شد، گفت: با رفع معارضین، این پروژه سرعت خوبی می گیرد و بین ۲ تا سه ماه آینده قطعه اول به بهره برداری می رسد.

وی افزود: پنج تا ۶ هکتار نیز برای فضای سبز در این پروژه پیش‌بینی شده که این فضا نیز قبل از افتتاح پروژه در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: قرار شد تمام موارد به موقع انجام شود و یک ماه آینده جلسه بعدی تکرار خواهد شد تا شاهد اجرای فاز اول باشیم.

آخوندی با اعلام اینکه طرح شهید بروجردی ۱۵ معارض دارد، خاطرنشان کرد: علاوه بر این یکی از معارضین مربوط به یک شرکت دولتی بود که در جلسه امروز برای رفع آن به توافق رسیدیم.

به گفت وی، در فاز اول طرح ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه می شود که تخصیص نقدینگی انجام شده و امیدواریم تا پایان اردیبهشت معارض برطرف شود و طرح به نتیجه برسد.

وی افزود این طرح ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اگر معارضین برطرف شود تا چند ماه آینده به بهره برداری خواهد رسید.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه یکصد و چهل و ششمین جلسه خود سخنان ابتدایی مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران را در دستور کار داشتند و چمران در سخنان خود، به موضع فلسطین و جمله اسرائیل به نوار غزه اشاره کرد.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه تذکرات را در دستور کار قرار دادند.

ضرورت تدبیر شهرداری برای تعیین پیمانکار و تسریع در پروژه های محلی

میثم مظفر دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران، در زمان تذکر خود اظهار داشت: کمیسیون برنامه و بودجه اقدام به طراحی طرح رصد ۲ و رصد چالش های محلات کرده است.

وی افزود: این طرح با حضور میدانی اعضای شورای شهر برگزار و ۳ هزار مسأله به عنوان پروژه محلی احصا شد.

مظفر ادامه داد: با مطالبه شهروندان و پیگیری طرح رصد در کمیسیون برنامه و بودجه شاهد تحقق سه هزار پروژه به میزان ۷۵ درصد و اتمام یک هزار پروژه محلی در سال ۱۴۰۱ بودیم.

وی با بیان اینکه اجرای پروژه های محلی در دوره گذشته شورا و سال ۹۹ دارای پیشرفت ۲۰ درصد بوده است، پرهیز از حواشی و گره خوردن اراده ها برای هم افزایی و باز کردن گره ها و تولید امید را راهبرد اصلی مد نظر کمیسیون برنامه و بودجه عنوان و تاکید کرد: انتظار می رود شهرداری تهران برای تعیین پیمانکار و تسریع در پروژه های محلی پیش بینی شده برای سال ۱۴۰۲، تدبیر لازم را به کار گیرد.

نقد عملکرد شهرداری وظیفه شورای شهر است

مهدی اقراریان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در جلسه امروز شورای شهر نیز در زمان تذکر خود، اظهارداشت: به نظر می رسد برخی از اعضای شورای شهر نسبت به نقد عملکرد شهرداری واکنش های نشان می دهند.

وی با بیان اینکه هیچ نماینده ای از نماینده دیگر برتر نیست و در جمع بیست نفره ، هیچ عضوی نماینده تر نیست، افزود: نقد عملکرد شهرداری تهران وظیفه و تکلیف قانونی شورای شهر است، و ممکن است هر عضو از روش خاصی این نقد را پیگیری کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران همچنین با اشاره به سخنان شهردار تهران در جلسات گذشته شورای شهر و ارقام و اعداد اعلام شده شهردار، از شهردار تهران خواست تا در این خصوص گزارش مکتوب ارایه کند.
 

دولت برای برگزاری نمایشگاه ها در شهر آفتاب کمک کند

احمد صادقی دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مصوبات متعددی با محوریت الزام شهرداری تهران برای انتقال نمایشگاه ها به شهر آفتاب در سنوات مختلف وجود دارد، گفت: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شخصا با پافشاری و فشار بر شورای تأمین استان، مجوز برگزاری نمایشگاه کتاب در مصلی را اخذ کرده است.

وی افزود: پاسخگویی در مورد ساعت ها معطلی مردم در ترافیک، پایمال شدن حق الناس، در خطر بودن جان مردم و مواردی از این قبیل با وزیر ارشاد است.

صادقی با بیان اینکه چرا به جای اینکه دولت به کمک شهرداری بیاید و مشکلات شهر آفتاب را برطرف کند به دنبال برگزاری نمایشگاه ها در فضاهایی غیر از شهر آفتاب رفته است، اظهار داشت: برای حل مشکلات باید این عارضه را تعیین تکلیف کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه استانداری و شورای تأمین وظیفه حفظ جان مردم را بر عهده دارند، یادآور شد: کار استاندار تهران نیز به مثابه وزیر ارشاد در دستگاه محاسباتی خداوند بی پاسخ نخواهد ماند.

وی، از شهردار، اعضای شورای شهر و رسانه ها خواست با عدم استقبال از نمایشگاه کتاب، در به خطر افتادن جان مردم سهیم نباشند.


۷۶ درصد پله های برقی فعال هستند 

جعفر تشکری هاشمی دیگر عضو شورای شهر تهران در زمان تذکر خود با اشاره به پل های عابر مکانیزه گفت: در مجموع در هفته های اخیر شاهد پیشرفت در اقدامات هستیم.

تشکری هاشمی با بیان اینکه در تهران ۱۱۹ پل عابر با پله برقی وجود دارد و طی بررسی های ۴۸ ساعت گذشته مجموعا ۵۷ دستگاه با نواقصی مواجه هستند، گفت: ۱۵ پل بصورت کامل غیرفعال، ۵۲ درصد پل های مکانیزه عابر سالم، ۳۵ درصد دارای کمی نقص و ۱۳ درصد کاملا غیر فعال هستند.

وی با بیان اینکه ۴۶۵ پله برقی در تهران شناسایی شده است، اظهار داشت: ۱۱۲ یونیت غیر فعال و دارای نقص و ۳۵۳ دستگاه فعال هستند و ۷۶ درصد پله ها فعال و ۲۴ درصد دارای نقص هستند.

تشکری هاشمی با بیان اینکه نگهداری پل ها برعهده سازمان زیباسازی است، گفت: پل ها در مناطق ۱۷، ۱۸ و ۱۹ وضعیت خوبی دارند اما در منطقه ۱ و ۴ و۷ و ۱۲ وضعیت نامطلوب است و در منطقه یک با خرابی ۷۰ درصدی مواجه است و در منطقه ۱۲ به هیچ وجه پله برقی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در چند ماه اخیر یک پل مکانیزه در نبوت جمع آوری شد، گفت: پله های برقی فعال قالب هستند و برخی از پله های برقی در روزهای خاص فعال هستند.

نظارت ها در سال ۱۴۰۲ تقویت خواهد شد

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در زمان تذکر خود، گفت: در سال ۱۴۰۲ تمرکز در کمیسیون برنامه و بودجه در بحث نظارت بیشتر از سال گذشته خواهد بود.

وی بابیان اینکه نظارت بر عملکرد شهرداری تهران در حوزه های مختلف دارای روش های متفاوتی است، گفت: نظارت در واقع به معنی صرفاً نقد بدون ارائه راهکار یا مچ‌گیری نیست.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه به عنوان نماینده مردم باید همراه و کمک یار شهرداری و مدیریت اجرایی باشیم، اظهار داشت: برای به نتیجه رسیدن مصوباتمان و آن برنامه هایی که در بودجه‌ سالانه قرار داده ایم می بایست تلاش کرد تا مردم طعم انجام کار و خدمت رسانی را بچشند.

آخوندی ادامه داد: نظارت ها حتماً با قدرت ادامه خواهد داشت و شئون این نظارت را در روش های مختلف پیگیری خواهیم کرد.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه امروز خود، گزارش احمد صادقی در خصوص منطقه ۲۰ شهرداری را در دستورکار قرار دادند.

احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای اسلامی شهر تهران با ارائه گزارش در خصـوص محلات و پروژه های منطقه ۲۰ گفت: یکهزار و ۷۴۸ پروژه محلی در سال گذشته به تصویب رسید که ۴۳۲ پروژه غیرمستمر و هزار و ۳۱۶ پروژه نیز مستمر بود که در مجموع سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار را به خود اختصاص داده بود.

وی گفت: پروژه های توسعه محلی در منطقه ‌۲۰ بیش از ۷۰ درصد پیشرفت داشت و همچنین احداث یک مجموعه گردشگری در زمینی به مساحت ۳۰ هکتار در منطقه ۲۰ اجرا می شود.

وی از از اعضای شورای اسلامی شهر تهران خواست اگر کمیسیون ها نظری در خصوص پروژه ها دارند اعلام کنند.
 

میراث فرهنگی شهر ری ویژه پیگیری شود

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: به شهرداری های مناطق اختیارات بسیاری داده ایم اما هنوز مجموعه‌های ورزش را در اختیار مناطق نگذاشته اند.  

وی بر ضرورت تسریع در واگذاری اماکن ورزشی به مناطق شهرداری تهران تاکید کرد و با اشاره به مباحث میراث فرهنگی در منطقه ۲۰ و شهر ری، اظهارداشت: نسبت به میراث فرهنگی در شهر ری که قبله تهران است، دغدغه داریم و باید موضوعات شهر ری را ویژه پیگیری کنیم.

وی با اشاره به مشکلات قلعه گبری، بازار شهرری و چشمه علی در شهر ری، از هیأت رئیسه شورا خواست تا وزیر میراث فرهنگی به منظور ارائه گزارشی در خصوص میراث فرهنگی ری، به شورای شهر دعوت شود.

پیرهادی با اشاره به بازدید از شهر ری نیز، گفت:ضمن قدردانی از اقدامات صورت گرفته منطقه در خصوص برخی مسائل روی زمین مانده تاکید کرد و اظهار داشت : باز چرخانی آب نیز در این منطقه نیازمند توجه است.

ساختمان سیمان ری سه بار افتتاح شد

سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری شورای اسلامی شهر تهران نیز افزود: ساختمان ایوان ری سه بار افتتاح شده اما مردم هنوز نمی توانند از فضا استفاده کنند؛ این پروژه ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و باید به چرخه خدمت رسانی وارد شود.

وی ادامه داد: برای مجموعه بی بی شهربانو انتقاداتی داشتیم که پس از پیگیری ها اتفاقات خوبی در مورد کارخانه سیمان روی داد و تغییراتی در مدیریت این کارخانه ایجاد شد و نگاه مثبت تری به مجموعه معنوی و فرهنگی بی بی شهربانو دارند.  

مهدی اقراریان رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران گفت: وضعیت ایوان ری علیرغم اینکه آماده شده، متوقف است و باید فورا دنبال شود و شاهد گره گشایی از مشکلات مردم در قبله تهران باشیم.  

سید محمد ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ درباره این منطقه گفت: مقدمات ساخت یک پارکینگ با پنج هزار واحد پیش بینی شده که مشکلاتی در خصوص حقوق مشارکتی داریم که در جلسه فردا بررسی می شود.

وی افزود: عملیات عمرانی پارکینگ ۴۶۰ واحدی در خیابان آستانه و در نزدیکی حرم مطهر نیز در حال انجام است و پارکینگ یک هزار و ۲۰۰ واحدی در خیابان فداییان اسلام به صورت مشارکتی اجرایی خواهد شد.

عزل رئیس سرای محله زعفرانیه

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه جلسه امروز در جمع خبرنگاران از عزل رئیس سرای محله زعفرانیه در منطقه یک برای اجرای یک نمایش غیراخلاقی خبر داد و در پاسخ به خبرنگاران و با اشاره به اجرای یک نمایش غیراخلاقی در سرای محله زعفرانیه، گفت: در این خصوص گزارشاتی را دریافت کرده و پیگیری های لازم را برای تعیین تکلیف این موضوع را انجام داده ایم.

وی افزود: در پیگیری هایی که انجام دادیم، معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز اعلام کرد که پیش از این دستور عزل رئیس سرای محله را صادر کرده است.

عضو شورای شهر تهران برای مشکلات شارژ کارت منزلت عذرخواهی کرد

 مهدی پیرهادی عضو شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران از شهروندان تهرانی برای مشکلات مترو به ویژه سالمندان برای وجود برخی مشکلات در شارژ کارت‌های منزلت عذرخواهی کرد و اظهار داشت:در حال حاضر تعداد قابل توجهی از مردم از مترو استفاده می‌کنند و مترو یکی از پر ترددترین وسایل حمل و نقل عمومی است.

وی با اشاره به استفاده از مترو در روز گذشته برای رسیدن به شورای شهر، افزود: در ایستگاه امام خمینی شاهد شکل گیری صف طولانی برای شارژ کارت‌های خاص ویژه منزلت بودم که شهروندان در تشریح مشکلات به موضوعاتی همچون عدم امکان دریافت پول نقد برای شارژ این کارت‌ها و همچنین لزوم صفر شدن کارت‌ها برای شارژ مجدد بودند.

این عضو شورا با بیان اینکه امروز ساعت ۱۲ با مدیرعامل سازمان فاوا بازدید دیگری خواهیم داشت، گفت: بخشی از این مشکلات ناشی از تقلیل وظایف پیمانکار و بخشی مربوط به سازمان فاوا است.

پیرهادی گفت: درخصوص این مشکلات مردم هر چه به شورا و شهرداری بگویند حق دارند و من بابت این کاستی‌ها به عنوان عضو شورا از مردم عذرخواهی می‌کنم.

وی با بیان اینکه کمبود تعداد ایستگاه هایی که برای شارژ کارت‌ها از دیگر مشکلات شهروندان است که پیگیری خواهد شد، تاکید کرد: چند سال است که مبلغ سهم کارت‌های خاص منزلت نیز افزایش پیدا نکرده که پیشنهاد افزایش را مطرح و پیگیری خواهم کرد. 

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در ادامه جلسه امروز، معرفی ۱۵ نفر از کارکنان رسمی شهرداری تهران جهت انتصاب به عنوان قائم مقام ذیحساب را در دستور کار قرار دادند ، همچنین پنج پلاک ثبتی از جهت باغ بودم و یا باغ نبودن را بررسی کردند؛ اعضای شورای اسلامی شهر تهران همچنین گزارش حسابرسی «شرکت واحد اتوبوس رانی تهران و حومه، برای سال های مالی ۱۳۹۶ لغایت ۱۳۹۹ و گزارش حسابرس رسمی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حسابرسی «شرکت کنترل ترافیک تهران، برای سال های مالی ۱۳۹۷ لغایت ۱۳۹۹ و گزارش حسابرس رسمی شورای اسلامی شهر تهران در خصوص حسابرسی «ستاد مرکزی معاینه فنی خودروها، برای سال های مالی ۱۳۹۷ لغایت ۱۳۹۹ را بررسی کردند.