به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر فرشید فتحی مقدم افزود: دستگاه انژکتور به منظور تزریق مواد حاجب از طریق یک کاتتر کوچک به داخل سیستم عروقی برای مطالعات آنژیوگرافی طراحی شده است و قادر به تزریق با فشار، میزان جریان و حجم مورد نیاز در آنژیوگرافی است.
وی ادامه داد: این تجهیزات در معاینات مربوط به شریانهای کرونری، کلیوی، رگهای بزرگ، سیستم عروقی قلب، مغز، اندامهای شکمی و اعضای جانبی بدن به کار میرود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان قوچان گفت: نصب و راهاندازی این دستگاه یکی از نیازهای حوزه سلامت این شهرستان بود که با مساعدت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و پیگیریهای دلسوزانه کارکنان و مسوولان شبکه بهداشت و درمان قوچان این دستگاه با موفقیت نصب و راهاندازی شد و گامی دیگر در مسیر ارتقای سلامت شهرستان برداشته شد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۸ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، نیشابور و دانشکده علوم پزشکی تربتجام است.