به گزارش خبرنگار ایرنا، روح الله سلگی روز یکشنبه در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی مازندران با محوریت طلاق افزود: شیوع طلاق در خانواده های مازندرانی به ۲.۸ درصد رسید.
معاون استاندار مازندران از ثبت ۱۹هزارو ۵۰۶ واقعه ازدواج و ۲هزارو ۵۱۶ واقعه طلاق طی سال گذشته در مازندران خبر داد وافزود: اجرای سیاست جوانی جمعیت و تحکیم بنیان خانواده در مازندران بصورت جدی پیگیری می شود.
وی با رد نگاهی که علت معضل طلاق را مسائل اقتصادی می داند خاطر نشان کرد: علت واقعی بروز آسیب های اجتماعی بویژه طلاق در مازندران ناشی از مشکلات فرهنگی است.
وی با تاکید بر لزوم توجه به کار فرهنگی در حوزه اجتماعی یادآور شد: فرمانداران مازندران در حوزه کاهش آسیب های اجتماعی نقش محوری دارند.
این مسوول با اشاره به تلاش گسترده دشمنان برای ایجاد بحران هویت در کشورمان خواستار ورود هماهنگ و موثر دانشگاه مازندران برای بررسی و ریشه یابی این مسئله شد.
سلگی گفت: انگاره های فرهنگی، باورها و متدلوژی زندگی عامل مهم شکل گیری آسیب های اجتماعی در مازندران است.
مدیر کل بهزیستی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۴۰درصد طلاق ها در پنج سال اول زندگی رخ می دهد خواستار همکاری و هماهنگی بین بخشی دستگاههای محوری برای کاهش معضل طلاق در این استان شد.
در این جلسه معاون دادگستری و مدیر کل ثبت و احوال استان نیزگزارشی از وضعیت طلاق و ازدواج در مازندران و آمارمقایسه ای آن با سالهای گذشته ارائه کردند.
تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۷
ساری- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران با تاکید بر اولویت توجه به آسیب های اجتماعی گفت: با اجرای موفقیت آمیز برنامه های دولت سیزدهم آمار طلاق در استان سه درصد کاهش یافت.