سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال و بختیاری در این نشست با تاکید بر همافزایی بیش از پیش دولت و بخش خصوصی در راستای رفع مولنع و چالش واحدهای تولیدی استان اظهار داشت:بیشک یکی از ابزارهای تحقق شعار مبنی بر مهار تورم و رشد تولید، حمایت از بخش خصوصی و فعالان عرصه اقتصادی است که این مهم با برگزاری مستمر جلسات رفع موانع تولید در استان پیگیری میشود.
محمدکاظم منزوی افزود: چالشهایی نظیر واگذاری زمین و تداخل جادههای دسترسی مجتمعهای معدنی، مشکلات بانکی و مالیاتی و امور مربوط به مناقصات دستگاههای دولتی و اختلافات بین پیمانکار و کارفرما از جمله مواردی بود که در نشست امروز مورد بررسی قرار گرفت و برای رفع آن مواردی به تصویب رسید.
وی با اشاره به برگزاری ۱۷ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در استان طی سال گذشته، تصریح کرد: در این جلسات برای رفع موانع تولید واحدهای صنعتی استان ۲۳۵ مصوبه تدوین و ابلاغ شد.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
تاکنون با صدور بیش از ۲ هزار جواز تاسیس و افزون بر ۴۰۰طرح با سرمایه گذاری بالای ۶۰ درصد طرحهای صنعتی اجرایی شده که در راستای کمک به تکمیل این طرح گامهای بلندی برداشته شده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در برخی محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.