به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از وزارت علوم، محمدعلی زلفی گل در این پیام نوشت: فضیلت آگاهیبخشی و فریضه آیندهپژوهی از روشنترین مراتب مجموعههای دانشمحوری است که با طرح مرجعیت علم و سزاواری عاملین به علم، احسنالحال مستمری را برای جامعه هدف خویش آرزو میکنند.
وی افزود: این منش به درایت و دانش اصحاب ارجمند روابط عمومی تعریف و عالمانه به تجسّم رویکردهای متمایز علمی و تعالی امور دانشگاهی ختم میشود. روابط عمومی متولد ایمان به ارتباطات و اعتقاد به وفاق است که با ارتقای جایگاه فردی به اعتلای سازمان میاندیشد.
مواجهه مسئولانه با جامعه، رابطهآفرینی علمی و مبتنی بر طرح الگوهای موفق و ترویج همگامی در رویکردهای فردی و جمعی از کلیدواژگان توفیق آموزشی محسوب میشود که به اهتمام مجموعههای روابط عمومی در هر سامان و سازمانی مستقر میشود. تمایز این نهاد در روزگار ما زاده ظرفیتهای رسانهای، درک درست مطالبات نسلی، شناخت شیوههای انتقال خبر و اشراف بر رابطهآفرینی در طبقات مخاطب و هدایتبخشی افکار است که این رویکرد مرهون زمانآگاهی و دوراندیشی متخصصان متعهد روابط عمومی است که به ایمان من شایستهترین شکل جهاد تبیین میتواند معرفی شود.
وی در پایان ضمن تقدیر از تلاشهای روابط عمومی وزارت علوم که معرّفان کارآمدی سیستم، بهبود سازمان و توسعه ارزشهای حرفهای این نهاد است خود و دیگر دستاندرکاران را به ترفیع جایگاه، تامین ابزار نقشآفرینی، اتکا به مشاورتهای خیرخواهانه اصحاب صدیق روابط عمومی خواند.
به گزارش ایرنا، روز جهانی ارتباطات و جامعه روابط عمومی از سال ۱۹۶۹ هر ساله و در روز ۱۷ ماه مه به مناسبت تاسیس اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) در این روز و امضای اولین کنوانسیون تلگراف در سال ۱۸۶۵ گرامی داشته میشود.
هدف اصلی این روز جهانی، تاکید روی اهمیت ارتباط و چگونگی انتقال اطلاعات در جهان است. آیینهای این روز امسال با شعار توانمنسازی کشورهای کمتر توسعه یافته از طریق فناوریهای اطلاعات و ارتباطات برگزار میشود.