کرمانشاه - ایرنا - استاندار کرمانشاه در مراسم ویژه‌ای با حضور مسئولان ارشد استان در دفتر کاری خود از پروفسور «مجتبی شمسی‌پور» دانشمند برجسته جهان اسلام تقدیر کرد.

به گزارش روز شنبه ایرنا؛« محمدطیب صحرایی» از پروفسور «مجتبی شمسی‌پور» تنها استاد ممتاز دانشگاه رازی و دانشمند برجسته جهان اسلام با حضور معاونان و مدیران ستادی با اهدای لوحی تجلیل و از زحمات این استاد نمونه کشوری برای پرورش و تربیت فرزندان این مرزبوم قدردانی کرد.

گفتنی است دانشگاه رازی کرمانشاه روز پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت ماه همایش بزرگی در پاسداشت پروفسور «مجتبی شمسی پور» با حضور محمد علی زلفی گل وزیر علوم، آیت الله "مصطفی علما" نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه ، مسئولان استانی و تعداد زیادی از استادان و دانشجویان شاگرد پروفسور شمسی پور در سرسرای شهید شهریاری دانشکده علوم این دانشگاه برگزار کرد.

استاد شمسی‌پور به عنوان سرمایه‌ نمادین ایران به علم و دانش کشور اعتبار بخشیده است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش با اشاره به تربیت بیش از ۱۵۰ استاد دانشگاه، تهیه ۱۰ هزار مقاله علمی و ۱۰۰ هزار ارجاع علمی به مقالات پرفسور «مجتبی شمسی‌پور» دانشمند برجسته جهان اسلام، گفت: استاد شمسی‌پور به عنوان سرمایه‌ نمادین ایران به علم و دانش کشور اعتبار بخشیده است.

«محمدعلی زلفی‌گُل» با قدردانی و تجلیل از مقام شامخ پروفسور شمسی‌پور دانشمند برجسته جهان و چهره علمی ماندگار ایران اسلامی در سخنانی اظهار داشت: ایمان و وابستگی به خالق رحمان از ویژگی‌های بارز پروفسور شمسی‌پور است و این خصلت نیکو سبب شده که پروردگار متعال به زندگی وی برکت ببخشد.

وی خود را شاگرد شاگردان استاد شمسی‌پور دانست و افزود: به این موضوع افتخار می‌کنم.

پروفسور شمسی‌پور یک گنج تمام نشدنی است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه نیز در این مراسم پروفسور شمسی‌پور را یک گنج تمام نشدنی معرفی کرد که علم و دانش او برای دنیا راهکار دارد، ما باید قدردان این سرمایه‌های ارزشمند علمی خود باشیم.

آیت الله «مصطفی علما» با استناد به فرمایشات حضرت علی (ع) پیرامون اهمیت علم تصریح کرد: حضرت علی (ع) می‌فرمایند «برتری و فضل انسان‌ها به علم و عقلانیت است، نه به اموال و طایفه آن‌ها» و حضرت در ادامه می فرمایند «علم و عالم گنج هستند»، لذا پرفسور شمسی‌پور حیات دارد، موثر است، فرهنگ‌ساز است، زیرا حسب فرمایش حضرت، علم همه ما را به جلو می‌برد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه، پروفسور شمسی‌پور را استاد اساتید کرمانشاه توصیف و بیان کرد: ایشان افتخاری برای شهر کرمانشاه و دانشجویان خود هستند و طی سال‌های کسب علم، از مال دنیا چیزی برای خود اندوخته نکرده، اما با علم و معنویت خود توانسته همه را به سوی خود جذب کند و شاگردان زیادی را نیز تربیت کند.

پرفسور شمسی‌پور کیست؟

پروفسور «مجتبی شمسی‌پور» در سال ۱۳۲۸ در کرمانشاه متولد شد. وی تحصیلات خود را تا پایان دیپلم در کرمانشاه به پایان برد و در سال ۱۳۵۲ موفق به دریافت لیسانس شیمی از دانشگاه صنعتی شریف شد.

پروفسور شمسی پور گرایش شیمی تجزیه را ادامه داد و در سال ۱۳۵۴ موفق به اخذ فوق لیسانس در دانشگاه صنعتی شریف شد. سپس برای دریافت دکترای شیمی تجزیه به آمریکا عزیمت کرد و در سال ۱۳۵۸ موفق به دریافت دکترا از دانشگاه ایالتی میشیگان گردید.

پروفسور شمسی‌پور در سال ۱۳۷۱ به درجه استادی در ایران ارتقا یافت. برنده جایزه کتاب سال در ۱۳۶۸، برنده جایزه فستیوال ملی خوارزمی در سال ۱۳۷۰ در علوم محض، استاد نمونه کشوری در سال ۱۳۷۳، شیمی دان برگزیده انجمن شیمی ایران در سال ۱۳۷۴، برنده جایزه کامستک در سال ۱۳۷۴، محقق برگزیده و خاص وزارت علوم در سال ۱۳۷۹، برنده جایزه شیمی همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۱، دریافت نشان لیاقت در پژوهش از رئیس‌جمهور در سال ۱۳۸۱، کسب جایزه آیسسکو در سال ۱۳۸۴ و استاد ممتاز دانشگاه رازی، نمونه‌های محدودی از موفقیت‌های استاد برجسته پروفسور شمسی پور است.