سعید صدرمنش روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تمامی تجهیزات مورد نیاز این بخش تامین و نیروی مورد نیاز نیز جذب شده است.
وی تعداد تخت های بخش آی سی یو بیمارستان تامین اجتماعی بجنورد را پنج تخت عنوان کرد و افزود: بخش آی سی یو این بیمارستان به بخش های بستری عمومی، اطفال، زنان و داخلی، زایشگاه، ان آی سی یو و سی سی یو این درمانگاه تخصصی افزوده شد.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی گفت: بخش اورژانس بیمارستان نیز تخریب و ساخت مجدد آن با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار آغاز شده است که تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
وی افزود: بخش اورژانس بیمارستان بعد از تکمیل از ۱۳ تخت به ۲۰ تخت و مساحت آن از ۶۰۰ متر مربع به یکهزار و ۳۰۰ متر مربع افزایش می یابد.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی در خصوص بخش انبار دارویی این مرکز درمانی نیز گفت: این بخش در زمینی به مساحت یکهزار و ۶۵۰ متر مربع با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان در حال ساخت است که تا پایان امسال به بهره برداری می رسد.
وی در ادامه به درمانگاه تخصصی این مرکز نیز اشاره کرد و افزود: تاکنون ساخت این درمانگاه با اعتبار ۴۵ میلیارد تومان ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و این مرکز با چهار هزار و ۵۰۰ متر مربع در۲ طبقه اداری و درمانی تا پایان تابستان امسال به بهره برداری می رسد.
صدرمنش گفت: ۳۷ درصد جمعیت استان با ۳۶۸ هزار نفر زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی استان هستند که خدمات درمانی مسقیم و غیر مستقیم را از یک بیمارستان ملکی در بجنورد مرکز استان و ۲ درمانگاه تخصصی در شیروان و اسفراین و یک درمانگاه عمومی در گرمه و جاجرم دریافت می کنند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع این مراکز درمانی مستقیم درسال گذشته به ۸۵۵ هزار بیمار خدمات سرپایی و بستری رایگان ارایه کرده است که افزایش حدود ۲۰ درصد نسبت به سال گذشته داشته است.
مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی در خصوص حمایت از بیمه شدگانی که در شهرستان هایی که تامین اجتماعی مرکز درمانی ندارد گفت: بیمه شدگان تامین اجتماعی با مراجعه به بیمارستان های دانشگاهی از خدمات بستری رایگان بهره مند می شوند.
بیش از ۳۶۸ هزار نفر حدود ۳۷ درصد از شهروندان خراسان شمالی زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد.