امین حافظی، روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعدادآبگرمکن بعلاوه ٨٠٠ دستگاهی که در سال های گذشته در این مناطق نصب شده است نقش بسزایی در کاهش مصرف چوب درختان برای مباحث گرمایشی دارد.
وی ادامه داد: تامین و تخصیص اعتبار برای تهیه هرچه بیشتر آبگرمکن خورشیدی از جمله ضروریات مناطق جنگلی استان با هدف حفاظت از پوشش گیاهی به شمار می رود.
حافظی افزود: از سوی دیگر توزیع سیلندر گاز بین ساکنان مناطق جنگلی بویژه غرب استان را در سالهای گذشته در دستور کار قرار دادهایم.
رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری اصفهان خاطرنشان کرد: درختان بعنوان ذخایر اصلی جنگل ها باید با اجرای طرح های مورد نظر و افزایش آن، حفظ و حراست شود.
حافظی اضافه کرد: ببشتر جنگلهای زاگرسی استان در شهرستان فریدونشهر در غرب استان و به مساحت۴٠ هزار هکتار قرار دارد.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان ۱۰.۷ میلیون هکتار دارد که بیش از ۹۰ درصد آن معادل حدود ۹.۸ میلیون هکتار را عرصه منابع طبیعی و ملی و از این میزان حدود ۴۰۳ هزار هکتار را جنگل(معادل ۴ درصد)، ۶ میلیون هکتار را مرتع(معادل ۶۴ درصد) و سه میلیون هکتار را بیابان(معادل ۳۲ درصد) دربرگرفته است.
استان اصفهان از نظر تقسیمبندی نواحی رویشی در ۲ ناحیه رویشی زاگرسی و ایران تورانی قرار گرفته است که ناحیه رویشی زاگرسی، غرب و جنوب استان را شامل میشود و بقیه مناطق جزو ناحیه رویشی ایرانی تورانی به شمار میرود.