" محسن صادقیان " روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزو د: این اقدام فرهنگی - تربیتی به منظور آگاهی بخشی و آموزش روشهای صحیح مطالبهگری در مدارس متوسطه اول و دوم استان البرز انجام شد.
وی بیان کرد: این تریبون با موضوعات مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی که با حضور مسئولان، نیروهای جهادی از اساتید دانشگاه، فعالان سیاسی، کارشناسان و مربیان آموزش و پرورش استان برگزار می شود که دانش آموزان در قالب این طرح روشهای صحیح مطالبه گری را فرا می گیرند.
مدیر سازمان دانش آموزی البرز فضای مجازی، رابطه انسان و آزادی، حقوق شهروندی، چرا مرگ برآمریکا، حجاب، اجبار یا اختیار، اعمال محدودیت برپیام رسان ها و شبکه های اجتماعی غیر بومی تطابق حجاب و پوشش مناسب با حقوق شهروندی و آزادی انسان، امکان پیشرفت و سعادت انسان به کمک عقل و اخلاق ، نیاز به دین، مهاجرت، عبور از مرزهای هویتی (فردی و ملی ) را از جمله محورهای کرسی های آزاد اندیشی و مناظره دانش آموزی در مدارس البرز برشمرد.
صادقیان از استفاده دانش آموزان از تلفن همراه در مدارس، حذف کنکور، تنوع مدارس در ایران، گسترش کتاب های کمک آموزشی، تاثیر محتوای کتب درسی در تربیت دانش آموزان ، استفاده از تولیدات و کالاهای ایرانی، جایگاه صرفه جویی و بهره وری در فرهنگ ایرانیان و نقش توسعه آموزش مجازی در ارتقاء نصیب آموزشی و پرورشی به عنوان دیگر محورهای کرسی های آزاد اندیشی و مناظره دانش آموزی در مدارس استان البرز یاد کرد.
وی یادآورشد: دانش آموزان در کرسی های آزاد اندیشی ، دغدغه های شخصی، اجتماعی و مدارس استان را بیان می کنند و جواب خود را بطور واضح دریافت می کنند.
مدیرسازمان دانش آموزی البرز ادامه داد: کرسی های آزاد اندیشی، فرهنگ مشارکت اجتماعی و مطالبه گری صحیح را در بین دانش آموزان ترویج می دهد و موجب می شود تا نسل آینده کشور مطالبات خود را به روش های صحیح بیان کند و بین اغتشاش و مطالبه گری تفاوت قائل شود.
وی تصریح کرد: برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و مناظره ها، ارتباط بین دانش آموزان و مسوولان را برقرار میکند.
صادقیان افزود: ارتباط مستقیم مسئولان با دانش آموزان، منجر به شناخت نیازها و اتخاذ راهکارهای مناسب برای برطرف شدن این نیازها می شود.
وی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح نقش مهمی در ایجاد فضای پرسشگری، نقادی، منصفانه ، آگاهانه و مطالبه گری در بین دانش آموزان متناسب با گروه سنی آنان دارد.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید علاوه بر محفوظات علمی که برای رشد و توسعه علمی کشور ضروری است، هوش اجتماعی نیز داشته باشند، عنوان کرد: این گفت و گو های دانش آموزی با رویکرد افزایش آگاهی و اعتماد به نفس در بین دانش آموزان ، ارتقاء سطح قدرت تجزیه و تحلیل مسائل روز در بین آنان و همچنین بیان دیدگاه و تحمل نظر دیگران و احترام گذاشتن به دیگران در دستور کاری حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش قرار گرفت.
مدیرسازمان دانش آموزی استان البرز تاکید کرد: در کرسی های آزاداندیشی فقط دنبال راهاندازی کرسی نیستیم ، بلکه یکی از کارهایمان آن است که دانش آموزان در یک فضای سالم نگه داریم تا با هم گفتوگو کنند.
استان البرز دارای ۵۲۰ هزار دانش آموز است .