نوشهر- ایرنا- مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با اشاره به بازدید هیاتی از کشور روسیه از بندر نوشهر ابراز امیدواری کرد که شاهد همکاری بیش از پیش در راستای افزایش تبادلات بازرگانی و ترانزیت بویژه در مسیر کریدور شمال-جنوب و سرمایه گذاری‌های مشترک در زمینه‌های مورد علاقه طرفین باشیم.

به گزارش ایرنا، روابط تجاری، سیاسی و اقتصادی روسیه با ایران راهبردی و ناگسستنی است، روسیه و ایران تاکنون در بالاترین سطح تعاملات قرار دارند که این اتفاق مهم در دولت مردمی سیزدهم رقم خورده است.

گسترش روابط میان ایران و روسیه یک تصمیم ملی است که توسط روسای جمهوری ایران و روسیه اتخاذ شده و روز به روز در دیدارهای مسوولان و کارشناسان اقتصادی از جمله در بازدید هیات اقتصادی روسی از بنادر مازندران تجلی یافته است.

مازندران با افزون بر سه میلیون و ۲۸۳ هزار نفر جمعیت و ۲۳ هزار و ۷۵۶ کیلومتر مربع وسعت، در مجموع حدود چهار درصد تولید ناخالص ملی ایران را به خود اختصاص داده که بهره گیری از چنین ظرفیت بسیار مناسب در جهت توسعه اقتصادی و سرمایه گذاری خارجی برای دولت سیزدهم از اهمیت بسزایی برخوردار است.

از سوی دیگر دغدغه های اقتصادی دولت آیت‌الله رئیسی، انگاره‌های ویژه‌ای را در مناطق مختلف کشور به وجود آورده و مازندران نیز به‌دلیل برخورداری از شرایط خاص اقتصادی و زیرساختی، این روزها نقش خاصی در تحقق برنامه جهش اقتصادی دولت سیزدهم با جذب سرمایه گذار ایفا می‌کند.

این دیار با مزیت‌های فراوان اقتصادی، طبیعی، گردشگری، تجاری و صنعتی در یکسال گذشته با اراده مسوولان ارشد استان و با پهن کردن فرش قرمز زیرپای سرمایه گذاران داخلی و خارجی به عنوان محور رایزنی های فعالان اقتصادی برای سرمایه گذاری جدید تبدیل شده است.

اهمیت این سرمایه‌گذاری‌ها بیشتر از این حیث مورد توجه است که با توجه به ظرفیت های استان در حوزه‌های مختلف اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری اعم از انرژی، ارتباطات و مخابرات، صنعت و بازرگانی، کشاورزی و دانشگاهی، فعالان اقتصادی می توانند با سرمایه گذاری های خارجی روند توسعه این دیار را هموارتر کنند.

جایگاه ویژه مازندران در روابط تجاری ایران و روسیه

مدیرکل بنادر و دریانوردی مازندران با اشاره به بازدید هیأت روسی از بندر نوشهر ابراز امیدواری کرد که شاهد همکاری بیش از پیش در راستای افزایش تبادلات بازرگانی و ترانزیت بویژه در مسیر کریدور شمال-جنوب و سرمایه گذاری‌های مشترک در زمینه‌های مورد علاقه۲ کشور باشیم.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی مازندران، سعید کیاکجوری در این دیدار با توانمندی ها، امکانات و زیرساخت‌های ایجاد شده در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر و بندر فریدونکنار در زمینه صادرات و واردات و ترانزیت انواع کالا و فرصت‌های سرمایه گذاری در این بنادر را تشریح کرد.

وی خاطرنشان کرد : هیأتی متشکل از مسوولان بخش‌های دولتی و مدیران ارشد شرکت‌های بخش خصوصی فعال در حوزه حمل و نقل دریایی فدراسیون روسیه، از بخش‌های مختلف منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر بازدید کرد.

کیاکجوری یادآور شد: این هیأت روسی به منظور بررسی زمینه‌های همکاری و سرمایه گذاری از بنادر مازندران درخصوص زمینه‌های همکاری و امکان بهره گیری از فرصت‌های سرمایه گذاری در این بندر گفت و گو کردند.

این هیات روسی امروز سه شنبه به همراه جمعی از مسوولان اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران از زیرساخت‌ها، توانمندی‌ها و امکانات موجود در منطقه ویژه اقتصادی بندر نوشهر بازدید میدانی کردند.

بندر نوشهر به مساحت حدود ۴۰ هکتار درحال حاضر دارای ۹ پست اسکله تجاری و خدماتی است و یکی از نزدیک ترین بنادر به پایتخت کشور است.

استان مازندران به دلیل دارا بودن سه بندر، مهم ترین استان ساحلی کشور محسوب می شود که نقش اساسی در زمینه صادرات و واردات دارد. بندرنوشهر نیز به عنوان قدیمی ترین بندر مازندران از دیرباز سهم ویژه و استراتژیکی در زمینه درآمدزایی، فرصت های شغلی و سرمایه گذاری داشته است.