تهران - ایرنا -  عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه کسانی که با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش همکاری کرده اند، عملکرد وی را تایید می کنند، گفت: صحرایی باید دانش و توانایی های خود را به نمایندگان معرفی کند.

حجت الاسلام سیدرضا تقوی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی ایرنا درباره رأی اعتماد نمایندگان مجلس به رضا مراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار داشت: قبل از دیداری که نمایندگان مجلس با رهبر معظم انقلاب در سوم خرداد داشتند، با صحرایی درباره برنامه‌هایش برای تصدی وزارت آموزش و پرورش گفت و گو کردم.

وی افزود: به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تاکید کردم که باید خود را به نمایندگان معرفی کنید تا آنها به توانایی شما برای اداره وزارت آموزش و پرورش واقف شوند.

تقوی با بیان اینکه نمایندگان در حال بررسی برنامه‌های صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش هستند، به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سالانه نمایندگان مجلس اشاره کرد و افزود: ایشان در این دیدار تاکید داشتند که نمایندگان با سایر قوا همکاری کنند و در عین حال دقت لازم را نیز در بررسی های خود داشته باشند اما سخت گیری های بی جا نباشد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه نمایندگان به وظیفه قانونی خود عمل می کنند، گفت: باید منظر باشیم تا آقای صحرایی برنامه‌اش را برای اداره وزارت آموزش و پرورش ارائه بدهد، در کمیسیون ها و فراکسیون ها حاضر شده و به سؤالات نمایندگان پاسخ بدهد.

تقوی ادامه داد: بیشتر نمایندگان اگر با توانایی ها، دانش و تفکر وزیر پشیشنهادی آشنایی پیدا کنند، به وی رأی می دهند.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس ابراز امیدواری کرد که وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش بتواند رای قاطعی برای تصدی این مسئولیت از مجلس شورای اسلامی دریافت کند.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد؛ جلسه رای اعتماد نهم خرداد برگزار می شود.

وی دارای مدرک دکترای زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به‌ عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.

رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سخت‌گیری‌ها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیت‌ها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سخت‌گیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.