به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد بهشتی منفرد عصر پنج شنبه در حاشیه بازدید تعدادی از سرکنسول های کشورهای خارجی در مشهد از زیرساختهای بهداشتی و درمانی گناباد، وجود بیمارستان مجهز علامه بهلول این شهرستان در جنوب استان خراسان رضوی را منحصر به فرد و یک ظرفیت مناسب دانست.
وی از تردد زائران پاکستانی از مسیرهای مواصلاتی شهرستان گناباد به سمت مشهد مقدس را هم یک ظرفیت بالقوه مناسب برشمرد و گفت: باید با تعامل بیشتر با سرکنسولی کشورهای همسایه و معرفی ظرفیتهای گردشگری و درمانی، زمینه رونق گردشگری سلامت در این منطقه را فراهم کرد.
سید جواد موسوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خراسان رضوی هم با اشاره به ظرفیتهای خوب گردشگری شهرستان گناباد گفت: برای افرادی که از کشورهای عراق، افغانستان و پاکستان برای درمان به بیمارستان علامه بهلول گنابادی مراجعه کنند اقامت رایگان فراهم می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد نیز با اشاره به قدمت تاریخی و جاذبه های مهم گردشگری این شهرستان و از جمله قنات قصبه به عنوان تنها اثر ثبتی استان خراسان رضوی در فهرست آثار جهانی گفت: گناباد از موقعیت استراتژیک ویژه در مسیر ارتباطی استانهای خراسان رضوی و جنوبی و سیستان و بلوچستان و کشورهای افغانستان و پاکستان برخوردار است.
رضا احمدی از گناباد به عنوان شهری دانشگاهی با حدود ۱۳ مرکز آموزشی و بیش از ۱۲ هزار دانشجو یاد کرد و با اشاره به قدمت ۳۶ ساله دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: بیمارستان علامه بهلول گنابادی با امکانات شاخص درمانی در جشنواره عمران سلامت در سال ۹۶ در بین ۳۶۰ بیمارستان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی لوح تقدیر بیمارستان برتر را کسب کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر خدمات بیمارستان علامه بهلول گنابادی در درمانگاه تخصصی، بخش پاراکلینیک، ۱۶ بخش درمانی و بخش گردشگری سلامت ارائه می شود، اظهار کرد: این بیمارستان دارای پنج اتاق عمل مجهز با امکانات پیشرفته و به روز و جراحان متبحر و مجرب است.
وی گواهینامه اعتباربخشی ملی Top grade درجه یک برتر سال ۱۴۰۰ ، تأیید اعتباربخشی آموزشی بیمارستان و تأییدیه سه ساله بیمارستان دوستدار کودک سال ۱۴۰۱ را از جمله تاییدیههای مهم این بیمارستان برشمرد و تصریح کرد: انجام هشت هزار و ۱۵۹ مورد عمل جراحی، ۷۸ هزار و ۴۴۱ خدمت طب تصویری، ۱۱۵ هزار مورد آزمایش و مراجعه بیش از ۱۰۷ هزار نفر به اورژانس بخشی از فعالیتهای این بیمارستان در سال ۱۴۰۱ است
وی با بیان اینکه بیمارستان علامه بهلول با اخذ مجوز IPD آمادگی کامل برای پذیرش و درمان بیماران کشورهای افغانستان، پاکستان و عراق را دارد، گفت: فضای ساختار فیزیکی و تجهیزات و نیروی تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان امتیازهای خاص برای ارائه خدمات به بیماران گردشگری سلامت به شمار می رود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به دانش آموختگی پنج دوره دانشجوی پزشکی در این دانشگاه اظهار کرد: در حال حاضر ۴۴ دانشجو بین الملل از کشور های افغانستان، عراق و ترکمنستان در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد با ۲ بیمارستان علامه بهلول گنابادی و آیت الله مدنی، ۱۷ مرکز سلامت، ۴۶ خانه بهداشت و ۱۶ پایگاه اورژانس و یک پایگاه اورژانس هوایی ، مشغول ارائه خدمت به مردم شهرستان های گناباد و بجستان در جنوب خراسان رضوی است.
۱۳۰ عضو هیات علمی در چهار دانشکده پزشکی، بهداشت، پرستاری و پیراپزشکی کار آموزش دو هزار دانشجو را در این دانشگاه بر عهده دارند.
دانشگاه علوم پزشکی گناباد شامل مراکز تحقیقاتی توسعه اجتماعی و ارتقا سلامت، عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH) ، پرستاری، بیماریهای عفونی و سلامت باروری و جمعیت است
بیش از ۱۳۰ هزار نفر از مردم این شهرستانها زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی گناباد قرار دارند.
محمد ططر معاون کنسول عراق، محمد شهریار کنسول پاکستان و عبدالقیوم یادگاری دبیر اول سرکنسولگری افغانستان از قابلیتهای گردشگری سلامت و. بهداشت و درمان گناباد بازدیدکردند.
سرکنسول های کشورهای خارجی در مشهد روز پنج شنبه برای حضور در آیین بهره برداری فرودگاه منطقه ای شهدای گناباد به این شهر سفر کردند.
شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد و جنوب استان خراسان رضوی قرار دارد.