به گزارش ایرنا، سید محمد حسینی در نمایشگاه کار دانشگاه تهران که با شعار دانشگاه تهران به گستردگی یک اکوسیستم، با حضور ۱۲۰ شرکت، واحد آموزشی، پژوهشی و شرکت دانش بنیان برگزار شد با قدردانی از دست اندرکاران این نمایشگاه، برگزاری آن در سایر دانشگاههای کشور را مفید دانست و گفت: دانشگاه تهران در طول ۹ دهه فعالیت خود، خدمات و دستاوردهای فراوانی برای کشور داشته است و با برنامهریزیهای انجام شده، آینده بهتری را رقم خواهد زد و بدرستی الگوی مناسبی برای سایر دانشگاههای کشور است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور برگزاری نمایشگاه ارائه محصولات علمی و فناوری شرکتهای دانش بنیان را در پیوند بین دانشگاه و صنعت حائز اهمیت دانست و گفت: امروز این احساس مسئولیت و نیاز وجود دارد که دانشجویان به گونهای آموزش ببینند که به هنگام فارغ التحصیلی بتوانند ضمن اشتغال، نیاز جامعه را برآورده سازند.
حسینی با بیان اینکه دنیای امروز دنیای رقابت و توسعه روز افزون است خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی اگر شرکتی بخواهد در بازار رقابت حضور موثر داشته و کالای باکیفیت تولید کند، نیازمند تفکر و اندیشه دانشگاه است.
وی اهتمام دولت برای تقویت بخش خصوصی و مردمی سازی اقتصاد را مورد تاکید قرار داد و گفت: دولت با حمایت از قانون جهش تولید مصمم است از خلاقیت و ایده تحصیلکردگان دانشگاهی حمایت کرده و زمینه مناسبی برای فروش و صادرات محصولات شرکتهای دانش بنیان فراهم سازد و رئیس جمهور نیز همواره اهمیت و ضرورت این موضوع را به اعضای هیات وزیران و مسئولین مربوطه گوشزد میکنند.
معاون رئیسجمهور در امور مجلس گفت: دولت همچنان که بارها اعلام کرده، دانشگاه را اتاق فکر خود میداند و از پیشنهاد و ایدههای دانشگاهیان در تدوین برنامههای مختلف از جمله سند تحول و برنامه هفتم توسعه استقبال کرده است. ضمن آنکه دولت در بحث اقتصاد دیجیتال نیازمند حمایت دانشگاهها هستیم.
حسینی تاکید کرد: در گذشته مجوزهای کسب و کار مشکل داشتند، اما امروزه دولت با سرعت و با اراده در این زمینه قدم برداشته و از تمام ظرفیتهای کشور جهت رفع مسائل استفاده میکند و اگر دست به دست هم دهیم میتوانیم مشکلات را حل کنیم.
معاون رئیس جمهور افزود: اگرچه دولت در کنار و همراه با مردم است اما نگاه ویژه ای به استفاده از نظرات نخبگان و صاحبان اندیشه دارد و انتظار میرود دانشگاهیان در عرصههای مختلف به دولت کمک کنند تا شرایط بهتری بر کشور ایجاد شود.
حسینی در ادامه با گرامیداشت سوم خرداد، گفت: عملیات آزاد سازی خرمشهر مبتنی بر فکر و اندیشه جوانان و دانشجویان شکل گرفت که با حضور در جبهه های جنگ این عملیات پیچیده را طراحی و اجرا کردند.
معاون امور مجلس رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز نیازمند جهاد علمی و تلاش بی وقفه در همه حوزهها هستیم تا مشکلات و موانعی که در مسیر پیشرفت ملت ایران ایجاد شده را کنار بگذاریم.
وی در ادامه سیاست خارجی دولت مردمی و تاکید بر تعامل گسترده و متوازن با همه کشورهای جهان را دارای دستاوردهای فراوانی توصیف کرد و گفت: امروز رئیس جمهور بعد از ۱۷ سال به اندونزی سفر کرده و در سفرهای خارجی قبلی نیز تلاش شده تا زمینه افزایش سطح و حجم روابط با کشورهای دوست و همسایه تقویت شود و بلافاصله پس از هر سفر خارجی، اقدامات لازم برای اجرای توافقات انجام شده، صورت میگیرد و این می تواند دستاوردهای اقتصادی فراوانی برای کشورمان داشته باشد و لازم است در این حوزه نیز دانشگاه و بخش خصوصی حوزه فعال تری داشته باشند.
حسینی تاکید کرد: دولت مردمی از عزم و اراده راسخی برای ایجاد شرایط بهتر برای زندگی مردم دارد و همزمان گوش شنوایی برای شنیدن انتقادات و پیشنهادات و چه بسا اصلاح رویههای اشتباه دارد.
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: کشورمان از ظرفیت و توانمندی های بالایی برخوردار است و قطعاً با فکر، اندیشه و خلاقیت جوانان و تحصیل کردگان میتوان ظرفیتهای بالقوه را به بالفعل تبدیل کرد.