تهران- ایرنا- کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی اعلام کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده و مطالعه سوابق و توانمندی‌ها، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گزینه مناسب تصدی این پست است صحرایی با ساز و کار معلمی و دغدغه‌های معلمان سطح کشور آشنا است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه ای در حمایت از صحرایی اظهار داشت: پس از استیضاح وزیر آموزش و پرورش در روزهای آتی، مجلس شورای اسلامی در مورد وزیر پیشنهادی از سوی ریاست‌جمهوری، بحث و بررسی خواهد داشت تا معین شود که به وی رأی اعتماد خواهد داد یا خیر.

این کمیته خاطرنشان کرد: از این رو با توجه به این مهم، کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی به بررسی حول شخصیت و توانایی‌های صحرایی وزیر پیشنهادی معرفی شده به مجلس پرداخت و با توجه به بررسی‌های انجام شده و مطالعه سوابق و توانمندی‌ها، وی را گزینه مناسب برای تصدی پست خطیر و مهم وزارت آموزش و پرورش می‌داند.

کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی عنوان کرد: در مورد سوابق صحرایی گفتنی است؛ وی از ابتدا در کسوت معلمی بوده و لذا از این حیث با ساز و کار معلمی، دغدغه‌های مختلف معلمان سطح کشور، عیوب ساختاری آموزش و پروش و مسائلی از این دست آشنایی کامل دارد.

کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران تصریح کرد: همچنین نگاه‌های تحول‌خواهانه وی در حوزه‌های مختلف ساختار وزارت آموزش و پرورش ستودنی است و می‌تواند این تحول در راستای گام دوم انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری و همچنین پیشبرد اهداف نظام و انقلاب و ایفای نقش جدی آموزش و پرورش در این مسیر پر فراز و نشیب باشد.

این کمیته فرهنگی بیان کرد: اعتقاد راسخ، توجه ویژه و ارائه برنامه برای امور تربیتی و پرورشی از دیگر نکات مورد توجه در بررسی سوابق و برنامه‌های صحرایی است که این امر یعنی توجه به فعالیت‌های تربیتی، چرا که احیاء آنها یک خلائی است که امروزه به شدت در ساختار آموزش و پرورش احساس می‌شود.

کمیته فرهنگی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی ادامه داد: اجرای سند بنیادین آموزش و پرورش نیز از دیگر دغدغه‌های جدی در مورد این وزارتخانه حساس و مهم است که صحرایی برای این مهم نیز به ارائه برنامه پرداخته است. همچنین احیاء و برنامه ریزی برای ارتقا جایگاه و منزلت واقعی معلمان از دیگر نکات مثبت شخصیتی وی است.

جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی، صحرایی را فردی شایسته و مناسب برای تصدی وزارت آموزش و پرورش می‌داند و از این رو به مجلس شورای اسلامی پیشنهاد می‌کند با رأی اعتماد به صحرایی گام دیگری در تحقق گام دوم انقلاب اسلامی و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در بعد آموزش و تربیت نوجوانان این مرز و بوم که آینده‌سازان این نظام و انقلاب هستند؛ بردار

به گزارش ایرنا، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ۳۱ اردیبهشت ماه در نامه‌ای به رییس مجلس شورای اسلامی، «رضامراد صحرایی» را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد. جلسه رای اعتماد وی ۹ خرداد برگزار می‌شود.

وی دارای مدرک دکتری زبانشناسی همگانی از دانشگاه علامه طباطبایی و استاد تمام رشته زبان شناسی این دانشگاه است و از اردیبهشت سال ۱۴۰۱ به عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد. او پیش از انتصاب به‌ عنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان، ریاست مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌ زبانان دانشگاه علامه طباطبایی را بر عهده داشت.

صحرایی ۱۷ سال به عنوان معلم از ابتدایی تا پیش دانشگاهی در روستاها و شهرها تدریس کرده است. سپس به وزارت علوم پیوست و تا استاد تمامی پیش رفت.

رهبر انقلاب در دیدار روز سوم خرداد با نمایندگان مجلس یازدهم توصیه ای مبنی بر «پرهیز از بعضی سخت‌گیری‌ها در قبال وزرای معرفی شده به مجلس» داشتند و در این زمینه گفتند: در تشخیص صلاحیت‌ها دقت کافی و در حد معقول و منطقی سخت‌گیری کنید اما نه به شکلی که موجب شود وزارتخانه تا مدت ها بدون وزیر بماند که اکنون هم چند وزارتخانه وزیر ندارند و به مجلس معرفی خواهند شد.