به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، "عطا حسنپور" اظهار کرد: بعد از سیل سال ۹۸ برای برخی پلهای تاریخی استان تعدادی سیل بند احداث شد و در چند منطقه که بستر پلها تخریب شده بود عملیات بسترسازی نیز انجام گرفت.
وی تصریح کرد: بسترهایی که آب شکستگی داشت مرمت و رفع خطر اضطراری انجام شد تا چنانچه سیلابی جدید رخ دهد، خطر رفع شده باشد.
حسن پور بیان کرد: پایه پل تاریخی کشکان در سیلاب فروردین ماه سال ۹۸ کج شده و احتمال اینکه با سیلابی دوباره تحت فشار قرار گرفته و تخریب شود وجود دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان اضافه کرد: زیر پایه این پل را بسترسازی و جدارهها را هم مستحکم کردیم تا اگر سیلابی رخ داد، وضع موجود تثبیت شده باشد و بیشتر از این رانش نکند.
وی با اشاره به تخصیص اعتبار پس از سیلاب ۹۸ به پلهای استان، تصریح کرد: به رغم اهمیت بالای پل های مهم تاریخی استان اما تاکنون مبلغی برای این آثار تخصیص نیافته است.
بیش از ۱۰۰ پل تاریخی در لرستان وجود دارد که پلهای "گاومیشان" ، "شاپوری" ، "پل آجری" ، "پلدختر" ، "کلهر"، "کشکان" و "پل شکسته" از جمله سازه هایی هستند که بیش از هزار و ۴۰۰ سال قدمت دارند و از معماری و هنر پلسازی منحصربهفرد برخوردار هستند.