محبوب حیدری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات بازسازی و نوسازی این واحدها در قالب ۲۸ طرح خودمالکی بافت فرسوده از سال ۱۴۰۰ با تسهیلات سه میلیارد ریال برای هر واحد شروع شد و طی مدت ۲ سال به بهرهبرداری رسید.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: ۲۴ واحد از این تعداد در شهر اردبیل در ۲ بلوک ۱۲ متری و متراژ ۹۰ متری افتتاح شد که برای احداث این واحدها ۷۲ میلیارد ریال تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
حیدری میزان سرمایه گذاری در این واحدها را ۱۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: برای نوسازی هر بافت فرسوده یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات بدون سود و ۲ میلیارد ریال هم تسهیلات بانکی با ۱۸ درصد سود پرداخت شده است.
وی ادامه داد: هدف اصلی از اجرای این طرحها ارتقای شاخصهای زیست سالم و با کیفیت شهروندان است تا بهترین شرایط زندگی در همه نقاط شهر فراهم آید.
مدیرکل راه وشهرسازی استان اردبیل با بیان اینکه بافتهای فرسوده شهری نیازمند ساماندهی هستند، افزود: اجرا و راهاندازی شبکه فاضلاب، احداث مدرسه، مرکز جامع سلامت و کلانتری در حاشیه شهرهای استان مورد توجه قرار گرفته و با تخصیص اعتبارت لازم این طرحها به تدریج اجرا میشود.
حیدری در ادامه روند نوسازی و بازسازی بافتهای فرسوده در استان اردبیل را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: برای احیا و بازسازی واحدهای فرسوده شهری در این استان تسهیلات کمبهره اختصاص داده میشود و متقاضیان میتوانند تسهیلات مورد نظر را از بانکهای عامل دریافت کنند.
به گزارش ایرنا بیش از ۳۰ درصد جمعیت استان اردبیل در بافت ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی زندگی میکنند به طوری که در اردبیل ۲۰ سکونتگاه، در مشگین شهر ۱۲ سکونتگاه ، در پارس آباد ۱۱ و در خلخال هفت محله در قالب سکونت گاه غیررسمی شناسایی شده که برای بازسازی آنها ۷۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.