محسن نصری روز یکشنبه در گفتوگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود:دشمن بیگانه و منافقان داخلی درپی ایجاد مشکلات و گرفتاری برای ملت ماهستند ولی آرمانهای امام فراموش نشدنی است و این مردم بیدی نیستند که از این بادها بلرزند و ملت ایران استقامت و ایستادگی خود را از دین گرفتهاند.
امام بر قلب های مردم حکومت میکرد
عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان گفت:تبیین ریشهها و عوامل پیروزی انقلاب اسلامی ضروری است چرا که همان عواملی که رمز پیروزی انقلاب بودند، رمز بقا و دوام آن نیز هستند.
نصری ادامه داد: برای شناسایی میزان تاثیرگذاری امام(ره) میتوان به حال و هوای شهدا و رزمندگان در زمان ارتحال امام پرداخت و برای درک آن نیازمند دانستن ارتباط شهدا و رزمندگان با امام(ره) هستیم.
وی افزود:در همه کشورهای دنیا، به طور معمول جوانان عاشق یک جوان هنرپیشه، بازیگر یا ورزشکار میشوند ولی آنزمان جوانان ما عاشق یک پیرمرد شده بودند، پیرمردی که سنی بالای هشتاد سال داشت و در حسینیه جماران فرمان میداد و این جوانان در میدان جنگ جانشان را برای تحقق اهداف و آرمانها امام خمینی(ره) فدا میکردند.
وی تصریح کرد: نکته اول آن است که از آن جهت که امام(ره) بر قلب رزمندگان حکومت میکردند، شهدا و رزمندگان مُرید ایشان بودند و در عرصههای گوناگونی از دوران دفاع مقدس، مدافع اندیشه های امام (ره) و عاشق نظام بودند و برای فرامین حضرت امام(ره) جان میدادند و جانفشانی میکردند.
عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان یادآور شد: سال ۱۳۶۸، در زمانی که حدود هشت ماه از آتش بس و قبول قطعنامه ۵۹۸ گذشته بود امام(ره) به ملکوت اعلی پیوستند و بچههای رزمنده، جانبازان عزیز و حتی آزادگان دفاع مقدس که در آنزمان در اردوگاههای بعثیها بودند، باشنیدن خبر ارتحال امام(ره) به تعبیری اشک خون ریختند.
وی یادآور شد:بهدلیل آنکه امام(ره) فرد مخلصی بودند، چون بندگی خدا را انجام می دادند، بر قلب های مردم ما حکومت می کردند و بهخصوص عشق امام(ره) بر قلبهای بچههای رزمنده، بسیجی، سپاهی و ارتشی نشسته بود.
عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان گفت: با وجود این شرایط نمیتوان تعبیر کاملی از حال و هوای بچه های رزمنده و شهدایی که در آن دوران بودند داشت و توصیف کرد شرایط در آن زمان چگونه بود، اشک می ریختند و آن هم اشک خون بود و غبطه می خوردند که چرا بهتر و قوی تر، پرکارتر در اطاعت از حضرت امام(ره) نبودند.
نصری ادامه داد:به همین علت شاهدیم که اولین بیعتها با رهبر معزز انقلاب و خلف صالح امام راحل(ره) از جانب بچه های رزمنده بسیجی،سپاهی و ارتشی صورت گرفت، که می خواستند راه امام را با اطاعت از خلف صالح امام تداوم بخشند.
مردم اصفهان همواره همیار امام (ره) بودند
عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان گفت:مردم اصفهان همواره یار امام (ره) و یاریگر انقلاب اسلامی در عرصه های مختلف بودهاند و هم اکنون در این مسیر در خط رهبری نظام هستند.
نصری یاد آور شد: از آن جا که اصفهان محور تشیع در ایران بوده و محبت اهل بیت(ع) همواره در قلوب مردمان این خطه جا داشته است و در قرن ها و در طول سالها، مجالس زیادی با نام اهل بیت(ع) در این دیار برگزار می گردد، در دوران انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) که احیاگر اندیشه و تفکر اهل بیت(ع) بودند،مردم اُستان نقش اول و سازنده ای را ایفا کردند.
وی یادآور شد:اولین حکومت نظامی رژیم پهلوی در انقلاب علیه مردم اصفهان صورت گرفت و بیشترین تعداد شهید در کشور را مردم اصفهان در حماسه عظیم دفاع مقدس تقدیم نظام و انقلاب کردند.
عضو هیات علمی و استاد علوم سیاسی دانشگاه اصفهان تصریح کرد:به همین دلایل وقتی در ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ در قم و بعد از آن در تهران و ورامین اعتراضات به رژیم شاه اتفاق افتاد، در اصفهان نیز بهویژه در مسجد سید اصفهان،جلسات و برنامههایی در بزرگداشت شهدای ۱۵ خرداد و در اعتراض به دستگیری و زندانی شدن حضرت امام(ره) برگزار شد که نقش مهمی در شکل گیری انقلاب اسلامی داشت.
وی تاکید: در آن دوران مردم اصفهان با رهبری بزرگانی مانند آیت الله خادمی که بعد از انقلاب به رحمت خدا رفتند و حجت الاسلام فیروزیان و حاج آقا کمال فقیه ایمانی و افراد دیگر جلساتی زیادی در اصفهان برگزار می کنند و از همان زمان این علما و روحانیون و عموم مردم از جمله کسبه ،بازاریان و دانشجویان به نوعی در تبعیت از امام(ره)، نهضت اسلامی را در اصفهان و بسیاری از مناطق دیگر استان به پیش می برند.