مشهد-ایرنا- معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: صاحبان صنایع کوچک و متوسط در این استان از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریورماه، ملزم به اعمال محدودیت مصرف برق به مدت ۱۲ ساعت در طول هفته هستند.

ناصر بهزاد روز سه شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۲ ساعت مدیریت مصرف برق طبق برنامه ریزی قبلی و با اعلام به واحدهای صنعتی مستقر در داخل و خارج از شهرک صنعتی خراسان رضوی برنامه ریزی شده است که در این مدت برق واحدها به طور کامل قطع نشده و فقط محدود می شود.

وی بیان کرد: طبق برنامه ریزی مطولی که با هماهنگی وزارت نیرو و وزارت صنعت معدن و تجارت انجام گرفته؛ امسال "پیک سایی" داریم به این معنا که کمترین مصرف برق در حوزه صنعت در زمان اوج بار خواهیم داشت، در این راستا با برگزاری نشستهای هماهنگی که با محوریت بخش خصوصی در حوزه توزیع برق در حال انجام است، تلاش خواهیم کرد اعمال مدیریت مصرف همان ۱۲ ساعت به صورت یک روز در هفته از ساعت ۱۱ ظهر تا ۲۳ شب اعمال شود.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی اظهار داشت: این امکان برای صاحبان صنایع کوچک و متوسط استان فراهم شده است که هر واحد فعالیت خود را طی یک روز در هفته تعطیل کند یا شیفت شب را اضافه نماید، از آنجا که محدودیت مصرف برق برای صاحبان صنایع در سال گذشته بیشتر بوده، برنامه های حوزه توزیع برق افزایش یابد تا فشار زیادی روی بخش صنعت نیاید تا حداقل محدودیت در مصرف برق برای واحدهای صنعتی اعمال شود.

وی ادامه داد: پیشنهاد مزبور قابل تغییر است اما فعلا توافق اولیه بر روی این موضوع بوده که اعمال مدیریت مصرف برق به صورت یک روز در هفته از ساعت ۱۱ ظهر تا ۲۳ شب باشد تا به جای آن روز جمعه فعالیت داشته باشند.

بهزاد اضافه کرد: هر شهرک صنعتی برنامه های مدیریت مصرف برق را به صورت مجزا برای واحدهای صنعتی کوچک و متوسط خود برنامه ریزی می کند، لذا ممکن است برنامه یک شهرک صنعتی با شهرک دیگر متفاوت باشد، گروهی نیز تشکیل شده است که به صورت مداوم شرایط را پایش می کند.

وی اظهار داشت: ۱۹۰ واحد صنعتی از بین صنایع کوچک و متوسط خراسان رضوی از دیزل ژنراتور برخوردار هستند که طبق توافق انجام گرفته، سوخت آنها توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی تامین می شود.

معاون امور صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی در خصوص ورود واحدها به تولید برق از طریق نیروگاه انرژی خورشیدی گفت: ایجاد نیروگاه و توسعه آن هزینه بالایی دارد اما تعدادی از واحدهای صنعتی استان مجوز برای راه اندازی آن را دریافت کرده اند اما سرمایه گذاری در این زمینه زمان بر است.

به گزارش ایرنا، پنج هزار و ۳۴۹ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲۸۴ هزار و ۷۵۳ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۱۹۴ هزار و ۴۹۴ نفر در خراسان رضوی پروانه بهره برداری دارند که سهم آنها از تعداد واحدهای دارای پروانه بهره برداری و اشتغال کل کشور هشت درصد است. ۹۵ درصد از واحدهای صنعتی استان کوچک و متوسط هستند.

بیشتر بخوانید:

صاحبان صنایع خراسان رضوی ۵۵۰ مگاوات مصرف برق خود را کاهش دادند

اعمال مدیریت مصرف برق در بخشهای مختلف خراسان رضوی آغاز شد