به گزارش ایرنا از شرکت مدیریت شبکه برق ایران، «مصطفی رجبی مشهدی» افزود: ساخت نیروگاه از سقف ۱۰ هزار مگاوات تفاهم شده بین وزارتخانههای نیرو و صمت پیشی گرفته و به 14 هزار مگاوات رسیده است.
وی ادامهداد: مطابق برنامه تأمین برق پایدار صنایع در دوره اوج بار امسال که با توافق وزارت صمت تدوین شده، برق صنایع کوچک که تعداد آنها افزون بر ۵۸۰ هزار واحد است به طور کامل تأمین خواهد و هیچ محدودیتی نخواهند داشت.
مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران خاطرنشانکرد: صنایع واقع در شهرکهای صنعتی و صنایع خارج از شهرک با دیماند بالای ۵۰۰ کیلووات 6.5 روز در هفته به طور کامل تأمین برق شده و فقط نیم روز در هفته از ساعت ۱۱ تا ۲۳ در برنامه مدیریت مصرف مشارکت دارند.
رجبی مشهدی درباره برنامههای تأمین برق صنایع انرژی بر گفت: برای صنایع بزرگ که تعداد آنها نزدیک به ۳۰۰ واحد است و بیشتر مشترک شرکتهای برق منطقهای محسوب میشوند، بسته به اینکه چه صنعتی هستند به طور مثال سیمان، فولاد، مس، پتروشیمی یا آلومینیوم، با هماهنگی وزارت صمت برنامه مشترکی تهیه شده و ابلاغ شد.
وی با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده بین وزارتخانههای صمت و نیرو که در دولت سیزدهم و به میزان ۱۰ هزار مگاوات برای احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و تجدیدپذیر بود، گفت: برق صنایعی که طرف قرارداد این نیروگاهها باشند از معافیت برنامههای مدیریت مصرف برق تا سقف ظرفیت تولیدی نیروگاه برخوردار است.
به گزارش ایرنا، دیروز برنامه تأمین برق صنایع در ایام اوج بار شبکه بر اساس اطلاعیه مشترک بین وزارتخانههای نیرو و صمت درباره تأمین برق صنایع در تابستان ۱۴۰۲ اعلام شد که بر اساس آن برق مورد نیاز بیش از ۹۰ درصد واحدهای صنعتی و تولیدی کشور، بدون هیچ محدودیتی تأمین خواهد شد.