به گزارش ایرنا، وحید مرادی نسب روز چهارشنبه در این باره به خبرنگاران گفت: باتوجه به وضعیت بحرانی سفره آب زیرزمینی دشت تهران و بدلیل افت سطح آب و برداشت های بی رویه و بدون برنامه از آبخوان، به منظور امکان مدیریت منابع آب و کنترل میزان بهره برداری از چاه های پروانه دار و کمک به تعادل بخشی منابع آبی ضروری است کلیه چاه های پروانه دار به کنتور حجمی و هوشمند مجهز شود.
وی افزود: شرکت آب منطقه ای در راستای انجام تکالیف قانونی و با پیگیری های به عمل آمده نسبت به نصب ۲۷ دستگاه کنتور حجمی و هوشمند توسط مالکین بر روی چاه های مجاز با مصارف، صنعت، خدمات، کشاورزی و خانگی حوزه عملکرد اقدام و این گام مهمی در جهت مدیریت مصرف بر منابع آب زیرزمینی است.
مرادی نسب خاطرنشان کرد: نصب کنتور بر روی چاه ها یکی از طرح های مهم تعادل بخشی بوده که امور منابع آب تهران و پردیس در جایگاه حاکمیتی خود این طرح را جهت مدیریت منابع آب شهرستان پیگیری ویژه خواهد کرد.
این مسئول یادآور شد: شرکت متبوعش بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد کرد.
به گزارش ایرنا، حوزه عملکرد شرکت آب منطه ای تهران با وسعتی حدود ۱۹۶ هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع از سمت شمال به کوههای البرز و ازشرق به استان سمنان و از طرف غرب به استان قزوین و از جنوب به استان های قم و مرکزی محدود می شود که جمعیتی حدود ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار نفرا را تحت پوشش دارد.
حوزه عملکرد این شرکت شامل کل استان تهران وحوزه آبریز سد لار دراستان مازندران و از محدوده های مطالعاتی اشتهارد، قطعه چهار، هشتگرد ،تهران - کرج، ورامین دماوند، لواسانات، فیروزکوه و هومند آبسرد تشکیل شده است.