به گزارش ایرنا، آیتالله سید احمد علمالهدی روز چهارشنبه در دیدار با مدیران و معاونان بنیاد علوی در استانهای سه گانه خراسان افزود: دُرست است که باید به گرسنگان و محرومان رسیدگی شود اما نباید همهچیز محدود به همین امر بماند.
وی با بیان این که امروز نهادهای مختلف مثل بنیاد مسکن، بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و حتی سازمانهای اقتصادی دولت، همه در تلاش هستند تا زندگی اقتصادی مردم را مدیریت کنند افزود: این تصور، اشتباه است چون مردم خودشان میتوانند روی پای خود بایستند به شرطی که از کسب و کارشان حمایت شود و ثروت آفرینی، زیرساخت مردمی پیدا کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بنیاد علوی باید راهبری کند تا نسخه واحد محرومیتزدایی در کل استان، پیوستهای خاص برای شهرستانها داشته باشد.
علم الهدی افزود: باید توجه داشت که برنامههای بنیاد علوی بهصورت مستقیم برای توانمندسازی مردم باشد و برنامههایش با فعالیت سایر گروههای جهادی در تعارض نباشد.
وی ادامه داد: متمرکز شدن بر رفع مشکلات زیرساختی از جمله کارهایی است که بنیاد علوی می تواند انجام دهد مثلا در شهرستان خواف، زیر پای مردم ثروت بیپایان الهی و معادن سرشار قرار گرفته است اما همچنان اهالی شهر گرفتار مسایل درآمدی هستند.
نماینده ولیفقیه در خراسان رضوی گفت: در این شرایط، این ثروت پیش از این که بخواهد نصیب پیمانکاران غیرخراسانی یا حتی خارجی شود، باید نصیب و بهرهای برای مردم خواف داشته باشد و این همان زمینهای است که بنیاد علوی میتواند در آن اقدام و کسب و کارهای آسیبدیده را احیا کند.
علمالهدی با بیان این که یکی از چالشهای اصلی نظام اقتصادی کشور، سرمایهگذاری مطلق بر اقتصاد خُرد است افزود: باید این رویکرد به نحوی تغییر کند که اقتصاد کلان هم بهموازات اقتصاد خرد موردتوجه قرار بگیرد.
وی اظهار کرد: بنیاد علوی میتواند در تفاهمنامههای همکاری کلان به میدان بیاید تا خود مردم به ثروت برسند. اگر مردم پولدار بودند و در کسب و کارشان توفیق یافتند دیگر نیازی نخواهد بود که نهادها بسته معیشتی بدهند و خود را درگیر محرومیتزدایی کنند.
بنیاد علوی به عنوان بازوی محرومیت زدایی بنیاد مستضعفان مسوول پیاده سازی الگوی جامع آبادانی و پیشرفت است.