به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «سعید معین» افزود: از اواخر اسفندماه سال ۱۴۰۱، مبارزه با ملخهای بومی که بیشتر آن، ملخ مراکشی است، در استانهای کشور آغاز شد و مبارزه همچنان ادامه دارد.
مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور اظهارداشت: مبارزه با ملخ مراکشی در سمیرم استان اصفهان در اراضی غیرزراعی و غیرباغی انجام شده و تا دو یا سه روز آینده مبارزه با این آفت بومی در استان مذکور به اتمام میرسد.
وی تصریح کرد: با مبارزه به موقع، تاکنون هیچ خسارتی از ناحیه ملخ بومی به بخش کشاورزی وارد نشده ضمن آن که مشکلی در تامین سم و سمپاش نداریم و همه چیز تحت مدیریت و کنترل است.
معین با بیان این که مبارزه با ملخهای بومی تا اوایل شهریور طول خواهد کشید، گفت: بیشترین سطح مبارزه با ملخهای بومی در استان گیلان و در منطقه رودبار و سیاهکل صورت گرفته است.
مبارزه با سن غلات در سطح ۱.۸ میلیون هکتار
مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات کشور درباره مبارزه با آفت سن غلات افزود: تاکنون در سطح ۱.۸ میلیون هکتار با سن غلات (گندم و جو) مبارزه شده که حدود ۱.۶ میلیون هکتار آن مربوط به مبارزه با سن مادر و ۲۰۰ هزار هکتار نیز مربوط به پوره سن میباشد.
وی با بیان اینکه سطح مبارزه با آفت سن غلات به دو میلیون و ۵۰۰ هزار هکتار در کشور پیش بینی می شود، اظهارداشت: بیشترین سطح مبارزه با سن مادر در استانهایی همچون کردستان، کرمانشاه، همدان و آذربایجان غربی صورت گرفته است.
معین خاطرنشان کرد: سال گذشته در سطح دو میلیون و ۷۰۰ هزار هکتار با سن غلات مبارزه شده است.