کرج – ایرنا – رییس بسیج سازندگی سپاه امام حسن مجتبی (ع) استان البرز گفت: از روز گذشته و از دقایق اولیه شروع بارش سیل آسا در جاده چالوس ۱۵۰ نفر از نیروهای بسیجی و جهادی بخش آسارا به خصوص بسیجیان و جهادگران حوزه های ۱۵۱، ۱۵۳ و ۱۵۵ برای کمک به مسافران وارد میدان شدند.

سرهنگ پاسدار مهران طیران روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی بارش شدیدی که از عصر روز گذشته (پنجشنبه) در استان البرز به خصوص در جاده کرج_چالوس شاهد آن بودیم حجم زیادی از بارش را در زمان کوتاهی داشتیم که منجر به سیلاب و ریزش کوه در این منطقه شد.

وی اظهار کرد: با این بارش شدید و سیل آسا، حجم زیادی از گل و لای و آب وارد جاده شد که منجر به گرفتار شدن تعداد زیادی از وسایل نقلیه و مسافران در جاده شد ضمن اینکه جاده در فاصله تونل یک تا پنج تخریب شد.

وی گفت: در بخش هایی زیادی همچون روستای کوشک بالا آب روستا قطع شده که تلاش می کنیم هم جاده را باز کنیم و هم آبرسانی برای آن ها داشته باشیم.

طیران افزود: هم اکنون محدوده شاندیز، واریان و تونل ۲ پر از گل و لای هستند و در حال تلاش هستیم تا گل و لای از تونل خارج شود.

وی تصریح کرد: از دیشب تاکنون ۴۵۰ نفر اسکان داده شدند و تعداد زیادی از مسافران در جاده به خصوص آن هایی که در تونل گرفتار شده بودند با حضور نیروهای مردمی و بسیجی و به خصوص بسیجیان ناحیه امام باقر (ع) که از ابتدای بارش و سیل پای کار بودند، خارج شده و اسکان یافتند.

رییس بسیج سازندگی استان البرز گفت: بخشی از این افراد در تیپ قرارگاهی که نزدیک مقر بود اسکان یافتند و بخشی دیگر که ۱۵۰ نفر بودند را به مسجد جامع این منطقه انتقال دادیم.

وی از جمله اقدامات بسیجیان و جهادگران را آب رسانی، اسکان، تهیه غذا، انتقال سرنشینان و خودروها دانست و افزود: از دیشب تاکنون ۲۵۰ خودرو را با تلاش صورت گرفته توانستند از محل خارج کنند و این در حالی است که هنوز ۷۰ خودرو گرفتار هستند و در تلاش برای باز کردن جاده هستند تا این خودرها هم خارج شوند.

طیران ادامه داد: سه دستگاه خودرو در اثر سیلاب داخل سد شده و ۱۰ ماشین هم داخل گل و لای گرفتار هستند و در تلاش هستیم آن ها هم خارج شوند.

وی اضافه کرد: علاوه بر نیروهای جهادی مردم آسارا هم پای کار آمدند و راهداری، بخشداری و شهرداری جاده چالوس بخش آسارا کمک و همراهی خوبی با بسیجیان و جهادگران داشتند.

وی یکی از اقدامات به موقع این نیروهای جهادی را دعوت به آرامش کردن مردم گرفتار شده در تونل و خاموش کردن ماشین هایشان دانست و افزود: در صورتیکه ماشین ها خاموش نمی شدند ممکن بود به دلیل بسته شدن تونل دچار گازگرفتگی شوند که بدون هیچ گونه آسیبی به مردم آن ها را از تونل خارج کردند.