ساری- ایرنا- مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط‌ زیست مشوق های مالیاتی و عوارضی را یکی از ابزارهای اقتصادی برای اجرای سیاستهای زیست محیطی برشمرد و گفت: قانون گذار برای واحدهایی صنعتی و اقتصادی که برای کاهش آلایندگی محیط زیست هزینه می کنند مشوق هایی در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد طاهری روز شنبه در جمع مدیران محیط زیست مازندران افزود : واحدهای اقتصادی و صنعتی مبالغی که برای کاهش آلایندگی محیط زیست هزینه می کنند به عنوان عوارض یا هزینه قابل قبول مالیاتی محاسبه و از آنان کسر می شود.
وی گفت: این مبالغ حتی اگه منجر به کاهش آلایندگی نیز نشود به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی از صنایع پذیرفته خواهد شد.

طاهری افزود : این اقدامات می تواند شامل ایجاد تصفیه خانه، بهینه‌سازی مصرف انرژی، نصب فیلتر، اصلاح فرآیند تولید به فرآیند پاک و رعایت ضوابط، معیارها و استانداردهای زیست محیطی در فرایند تولید باشد.

وی ادامه داد : واحدهای صنعتی که حدود مجاز آلایندگی را رعایت نمی‌کنند مشمول فرآیندهای مجازاتی می‌شوند و واحدهایی که در حوزه رفع آلایندگی به خوبی اقدام کنند در شمول صنایع سبز قرار گرفته و مشمول مشوق ها خواهند شد.

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط‌ زیست گفت: ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده این اجازه را به سازمان محیط زیست می دهد که پس از بررسی و تایید اقدام صنایع و واحدهای اقتصادی برای کاهش و رفع آلایندگی هزینه‌های انجام شده را از جرایم و عوارض واحدها کسر بکند.