به گزارش ایرنا، حیدر مفتاحی زاده، روز یکشنبه در نشست جمعی از نخبگان با رییس و مدیران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان که با موضوع بهره گیری از ظرفیت نخبگان برای حل مسائل استان و در محل سالن اجتماعات این نهاد برگزار شد، افزود: با فرمانداران شهرستانها مکاتبه داشتیم و مقرر شد ۱۲ مشاور نخبگان شهرستان منصوب شوند تا اگر نخبه ای امکان مراجعه به مرکز استان را ندارد ، راهنمایی و مشاوره داده شود.
وی ادامه داد: مجمع خیرین نخبه پرور نیز برای استفاده از فرصت مردمی برای حمایت از دانش آموزان نخبه و مستعد تشکیل خواهد شد تا از توان خیرین عزیز در این راستا استفاده شود.
رییس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: در مورد مسکن نخبگان نیز با حمایت و دستور استاندار یزد ، سایت مخصوص این واحدها مشخص شده و در هفته های آینده فراخوان ثبت نام اعلام خواهد شد .
مفتاحی زاده در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: تمام تلاش ما در بنیاد نخبگان ، زمانی مفید است گه در زندگی روزمره مردم و برای راحت تر زندگی کردن آنها اثر گزار باشد و بنیاد نخبگان موتور محرکه استان است و هر چه قوی تر عمل کنیم ، دیگر بخش های اجرایی استان نیز موفق تر خواهند بود.
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر بنیاد نخبگان به محلی برای معرفی و جذب نخبگان تبدیل شده و صنایع در اولین محل به این مرکز برای جذب نیرو مراجعه دارند.
رییس بنیاد نخبگان استان یزد گفت: ما نخبگی را فقط ویژه دانشگاهها نمی دانیم و پیشنهاد دادیم در صنایع و همچنین واحدهای تولیدی نیز نخبگان شناسایی و معرفی شوند و لذا شیوه نامه ای تنظیم و نخبگان کارآفرین و تولید و صنعت نیز معرفی و تحت حمایت قرار خواهند گرفت.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزد نیز در این نشست گفت: اگر یزد و یزدی در کشور زبانزد است بدلیل نیروهای مستعد و توانمند است و لذا تمام این تلاشها برای حفظ و ارتقای فرهنگ اصیل یزدی که برخواسته از فرهنگ اصیل ایرانی ، اسلامی است قرار دارد .
مجید دهقانیزاده افزود: از یزد همیشه بعنوان استان توسعه یافته نام برده می شود و جزو سه استان اول کشور است اما توسعه تبعاتی هم داشته و خواهد داشت .
وی ادامه داد: بهره وری در سالهای متمادی جایگاهی نداشته و حرکت ما فقط استفاده از منابع طبیعی و آب و فضای فیزیکی برای تولید و استخراج بیشتر بوده که باید با فضای جدید حرکت کنیم .
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان یزدگفت: با ابتکار استاندار یزد ، مرکز راهبری پیشرفت و عدالت استان راه اندازی و سند یزد نوین در بیست بخش تنظیم و برای بهبود آن ، نظر نخبگان و صاحب نظران را می پذیریم .
اکرم فداکار رییس مرکز پیشرفت و عدالت استان یزد نیز در این نشست گفت: مقرر شده در سند یزد نوین به پروژه هایی پرداخته شود که پیشران استان باشد و درخواست داریم بنیاد نخبگان ، بعنوان حلقه واسط بین ما و نخبگان نظرات آنها را جمع آوری و ارسال نماید .
در این نشست تعدادی از نمایندگان رشته های مختلف بنیاد نخبگان و همچنین مسئولان هیئت های اندیشه ورز دانشجویی و اساتید نخبگان نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.