به گزارش ایرنا، مهدی صفوی روز دوشنبه در نشست رونمایی از پوستر جشنواره نوآوری فرش دستباف استان بوشهر اظهار کرد: راه اندازی اتحادیه استانی فرش باعث میشود با ۱۰ هزار عضو مسائل، پیشنهادات، چالشها و مشکلات بافندگان در این اتحادیه پیگیری شود.
وی با بیان اینکه بیمه بافندگان قالی از مهمترین مسائل و مشکلات این صنف است یادآور شد: آمار بیمه شدگان بافندگی این استان در سال ۹۲ بیش از امروز است و این بیانگر خارج شدن و حذف بسیاری از این افراد از دایره بیمه است.
مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: باتوجه به نقش برطرف کردن مشکل بیمه قالی بافان در توسعه اقتصاد و افزایش صادرات استان بوشهر باید به دنبال روشی برای شناسایی بافندگان واقعی باشیم.
صفوی ادامه داد: صرف داشتن کارت بافندگی به معنی بافنده فعال نیست.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده جشنواره نوآوری و کارآفرینی زنجیره ارزش فرش دستباف مهر ماه در استان بوشهر برگزار میشود.
وی یادآور شد: میزان تسهیلات مشاغل خانگی برای پرداخت به همه فعالان فرش دستباف کافی نیست و مطالعات جشنواره نوآوری فرش دستباف در استان بوشهر میتواند به هدفمند شدن پرداخت تسهیلات کمک کند.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: با توجه به برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در عسلویه و فروش بیش از چهار میلیارد تومان محصول صنایع دستی به خصوص فرش تلاش میشود امسال نیز با استفاده از ظرفیت صنایع پارس جنوبی فرش و گبه در سبد خرید صنایع قرار گیرد.
صفوی افزود: سال گذشته با وجود پیگیریها اما آماری از تعداد دقیق فرش و گبه موجود در استان بوشهر برای اینکه برای بازار آنها فکر شود به دست نیامد.
وی گفت: در نمایشگاه دائمی پارس جنوبی یک غرفه در اختیار تولیدات فرش و گبه استان بوشهر قرار میگیرد تا بازاریابی خوبی در این خصوص انجام شود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر اظهار کرد: فعالان فرش این استان در قالب هیات تجاری میتوانند در نمایشگاههای سایر استانها حضور یابند.
صفوی بیان کرد: فرش و به ویژه گبه تولیدی استان بوشهر به عنوان محصولی منحصر به فرد قابلیت در اختیار گرفتن بازارهای سنتی کشورهای حاشیه خلیج فارس را دارد.