به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، غلامحسین حسینینیا عصر چهارشنبه در پنل اشتغال نوآورانه فارغالتحصیلان که در حاشیه نخستین نمایشگاه فناوریها و محصولات محرومیت زدا - آبادیران برگزار شد، با بیان اینکه، بزودی شاهد تحولات عظیم در بازار جهانی کار خواهیم بود، به گزارش تهیه شده مجمع جهانی اقتصاد در خصوص آینده شغلی و انتشار آن در سال ۲۰۲۳ اشاره کرد و افزود: بر اساس این گزارش تا چهار سال آینده یعنی سال ۲۰۲۷، شاهد حذف ۸۳ میلیون شغل در برابر ایجاد فقط ۶۹ شغل جدید خواهیم بود.
وی علت این اتفاق را بر اساس گزارش منتشره مجمع جهانی اقتصاد، تورم بالا و نیز گسترش هرچه بیشتر دایره استفاده از هوش مصنوعی در بخشهای مختلف اقتصاد اعلام کرد.
رئیس سازمان فنی و حرفهای با بیان اینکه به نظرم مسائل دیگری جدا از هوش مصنوعی و تورم در حذف بسیاری زیادی از شغلها دخیل هستند، توسعه فناوریهای دیگر حوزه ICT، امنیت سایبری و یکپارچه سازی سیستمها و توسعه رباتها و بیگ دیتا را از آن جمله برشمرد.
حسینی نیا با اشاره به تعریف ۱۲۳۴ استاندارد دانش بنیان در مجمع جهانی اقتصاد از سوی سازمان فنی و حرفهای کشور، این مهم را در راستای جدی گرفته شدن مهارتهای دانش بنیان از سوی این مجمع عنوان کرد.
وی از عزم سازمان فنی و حرفهای کشور برای راه اندازی هرچه بیشتر مراکز دانش بنیان با همکاری پارکهای علم و فناوری در همه استانها خبر داد و تصریح کرد: تاکنون و با همکاری دانشگاه تهران ۶۴۸ مرکز دانش بنیان در کشور ایجاد شده است.