به گزارش خبرنگار ایرنا، در یک هفته اخیر بسیاری از شهروندان بابلی در بخش های ۶ گانه این شهرستان با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی تعطیلی برخی از پایگاه های اورژانس ۱۱۵ محل اقامت خود را رسانه ای کردند.
این شهروندان و کاربران شبکه های اجتماعی مدعی هستند که بسیاری از این پایگاه ها که در مناطق بخش فعال هستند زمین آنها توسط مردم اهدا شد و خیرین هم در ساخت آن نقش دارند و این روزها نگران تعطیلی برخی از پایگاه ها هستند.
آن چه که در شبکه های اجتماعی نام می برند پایگاه های اورژانس روستاهای سیدکلا بابلکنار، فیروزجاه، کمربندی امیرکلا، پیچاکلا و گتاب از جمله پایگاه هایی هستند که شهروندان مدعی تعطیلی آن هستند.
تعطیلی پایگاه سیدکلا بابلکنار نگران کننده است
رضا تقوی یکی از اهالی روستای سید کلای بابلکنار به خبرنگار ایرنا گفت : جنوب بابل به خصوص چند روستای منتهی به جنگلهای هیرکانی واقع در سوادکوه شمالی و جاذبه های گردشگری سد البرز سبب ترافیک سنگینی در مسیر می شود که فعالیت پایگاه سیدکلا یک ضرورت است.
وی گفت : در تعطیلات آخر هفته ترافیک در چهار روستای شیردارکلا، گونه کلا، سید کلا و قرآن تالار قفل می شود و اگر اتفاقی رخ دهد فعالیت پایگاه سیدکلا بسیار گره گشا است.
تقوی ادامه داد : اهالی منطقه برای راه اندازی این پایگاه خیلی تلاش کردند و در حال حاضر خواسته اهالی جنوب بابلکنار از سرگیری فعالیت این پایگاه است.
کیفیت سوخت، چهار آمبولانس را از مدار خارج کرد
دکتر میر سعید رمضانی، رئیس اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علومپزشکی بابل به خبرنگار ایرنا گفت : هفته گذشته کیفیت پایین سوخت، موجب از کار افتادن همزمان چهار آمبولانس دیزل، آسیب به چند آمبولانس دیگر و ایجاد خسارت بیش از ۶۰۰ میلیون تومانی به دانشگاه شد.
وی گفت: هم اکنون با تامین هزینه و نیز کمک و حمایت فوری خیرین عزیز، همه پایگاه ها فعال و مشغول به کار شده اند و تیم فنی اورژانس ۱۱۵ در حال تعمیر و راه اندازی سایر آمبولانس های آسیب دیده است.
وی بیان کرد: کارکرد مفید هر دستگاه آمبولانس پنج سال است در حالی که میانگین قدمت خودروهای پایگاه های اورژانس بابل، بیش از ۱۰ سال بوده و ناوگان اورژانس ۱۱۵ فرسوده است.
رییس اورژانس بابل اظهار کرد : برای فعال سازی پایگاه های بیشتر، دست کم نیاز به ۱۰ آمبولانس دیگر می باشد که درخواست ها انجام شده و امیدواریم دولت محترم در این زمینه اقدام کند.
وی افزود : در حال حاضر بدهیهای سنگین بیش از ۲۲۰ میلیارد تومانی بیمه ها به دانشگاه علوم پزشکی بابل، خدمت رسانی را با دشواری همراه کرده است که در این شرایط کمک خیرین سلامت می تواند بسیار گره گشا باشد.
رییس اورژانس ۱۱۵ بابل از همه خیرین خواست برای ارتقای بهداشت و سلامت جامعه، در این وضعیت به شبکه بهداشت و سلامت یاری رسانند.
شهرستان ۵۴۰ هزار نفری بابل داری شش بخش و هفت شهر می باشد که حدود ۱۵ پایگاه اورژانس ۱۱۵ در این شهرستان خدمت رسانی می کنند.