به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، سید علی مظفر پور روز سه شنبه اظهار کرد: سیستم بهداشت و درمان برای خدمات مطلوب تر به همه بیماران نیازمند حمایت و سرمایه گذاری خیران است.
وی گفت: یکی از شاخص ترین کارهای انجام شده در چند سال اخیر جلب نظر و اعتماد خیران در راستای ارتقای زیر ساخت های بهداشت و درمان بود.
وی با بیان این مطلب که خیران بابلی در چند سال اخیر دو هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی و مراکز درمانی آن سرمایه گذاری کردند، اظهار کرد: خرید ۱۰ دستگاه آمبولانس جدید به همراه ۶ دستگاه موتورلانس، و بازسازی ۱۵ دستگاه آمبولانس ناوگان اورژانس بابل که سالها از کارافتاده بود از جمله سرمایه گذاری های یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریالی خیر بابلی بود که بعد از ماه ها رایزنی تحقق یافت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان این که اتوبوس آمبولانس دانشگاه علوم پزشکی بابل به صورت کامل تعمیر و تجهیز شد، اظهار کرد: بروزترین تجهیزات پزشکی دنیا در آمبولانسهای بابل نصب شد و این ناوگان، تبدیل به مجهزترین ناوگان اورژانس پیش بیمارستانی، در کشور تبدیل شد.
دکتر سیدعلی مظفرپور اظهار داشت: شهر بابل دست کم نیاز به ۱۰ پایگاه اورژانس دیگر دارد تا با استقرار آمبولانس در نقاط مختلف شهری، خدمترسانی با کیفیت بهتر وسرعت بیشتری انجام شود
رییس دانشگا علوم پزشکی بابل گفت: از نیکوکاران ارزشمند دعوت می شود تا در راستای تامین و اهدای زمین و ساختمان برای ایجاد پایگاه های شهری جدید دانشگاه را یاری کنند.
این مقام مسوول تصریح کرد: امروز باید قدرشناس خیرانی باشیم که طی این سالها در انجام کار خیر در حوزه سلامت فعال بودند و همچنین مجامع خیرینی که در واحدهای زیرمجموعه دانشگاه کمک کردند تا این این سرمایه گذاری انجام شود.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی بابل که در سال ۱۳۶۲ مجوز تاسیس دریافت کرد در سال ۱۳۶۴ اولین گروه دانشجو را در این دانشگاه وارد شدند که این امر سبب شد تا این دانشگاه در بابل به عنوان اولین دانشگاه علوم پزشکی در شمال کشور فعالیت خود را آغاز کند.
دانشگاه علوم پزشکی بابل در منطقه جنوب شهر بابل و در ابتدای خیابان کشاورز واقع است. این دانشگاه در زمینی حدود ۴۰ هکتاری واقع شده است که مملو از درخت های هیرکانی به همراه درخت های نارنج، پرتقال و سیب است.
این درختان سر به فلک کشیده جلوه خاصی به دانشگاه علوم پزشکی بابل داده و به لحاظ جاذبه های گردشگری و میراثی یکی از ظرفیت های ممتاز گردشگری شهرستان محسوب می شود.
از سویی دیگر در برخی از ابنیه های این دانشگاه فهرست آثار میراثی نیز ثبت شده است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل دارای ۱۰ دانشکده و یک پژوهشکده اعم از دانشکده پزشکی، داروسازی، دندانپزشکی، پیراپزشکی، پرستاری و مامایی رامسر، دانشکده طب ایرانی، پردیس خودگردان، توانبخشی، بهداشت، پرستاری و مامایی از جمله دانشکده های این دانشگاه محسوب می شوند که در نهایت پژوهشکده سلامت هم در این دانشگاه فعالیت دارد.
دانشگاه علوم پزشکی بابل شامل هفت بیمارستان شامل مرکز آموزشی درمانی شهید یحیی نژاد بابل، شهید بهشتی، آیت الله روحانی، کودکان امیرکلا، شهید رجایی بابلسر، مرکز درمانی تخصصی ناباروری فاطمه زهرا، ۱۷ شهریور مرزیکلا و نیز دو کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید مرکزی بابل و کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امید خشرودپی دارا می باشد که سالانه ۷۰ هزار بیمار در این بیمارستان ها بستری می شوند.
در زمان حاضر این دانشگاه پزشکی در بابل بیش از چهار هزار ۳۰۰ دانشجوی داخلی و ۳۶۸ عضو هیأت علمی دارد که برای نخستین بار بیش از ۲۰ دانشجوی خارجی هم در این دانشگاه تحصیل خود را آغاز کرد.
نظر شما