علی صالح نساج روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به استفاده از علم شرکتهای دانش بنیان در حوزه فناوری برای ارائه خدمات هرچه بهتر به زائران اربعین حسینی، بیان کرد: سازمان فناوری اطلاعات ایران با توجه به نزدیک شدن مراسم باشکوه اربعین حسینی (ع) در نظر دارد با هدف افزایش سطح کیفیت، سرعت و سهولت در ارائه خدمات به زائران و به منظور حمایت و پیگیری رفع چالشهای پیش روی شرکتهایی که آماده ارائه خدمات در بستر فضای مجازی به زائران اباعبدالله الحسین (ع) در راهپیمایی اربعین هستند، همکاری کند.
وی به محورهای فعالیت شرکتها در این رویداد اشاره کرد و افزود: شرکتها و مجموعههایی که آمادگی شرکت در این طرح را دارند باید در حوزه ارتباطی، درمانی و بهداشتی، حمل و نقل و لجستیک، پذیرایی، یافتن گمشدگان، موقعیت یابی و مسیریابی، انتقال پول و پرداخت یاری، اقامتی و اسکان، خدمات ویژه به موکب داران، فرهنگی، اطلاع رسانی و سایر خدمات ابتکاری فعالیت داشته باشند.
صالح نساج گفت: تمامی شرکتها و مجموعهها میتوانند برای ثبت نام در این فرخوان و ارسال ایده و طرح خود به آدرس www.arbaeen.ito.gov.ir مراجعه کنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان به اقدامات بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالهای گذشته در مراسم اربعین حسینی اشاره کرد و گفت: هر ساله با شروع مراسم اربعین حسینی خدمات ارتباطی مطلوب به زائران ارائه میشود.
وی افزود: در حال حاضر با ایجاد بستر ارتباطی و زیرساختی در مسیرهای منتهی به پایانههای مرزی شلمچه و چذابه مسیر زائران اربعین از وضعیت ارتباطی و فناوری اطلاعات مناسبی برخوردار هستند.
پایانههای مرزی شلمچه و چذابه ۲ گذرگاه تردد زائران اربعین حسینی در خوزستان هستند، براساس تقویم رسمی کشور ۱۵ شهریور ۲۰ صفر ۱۴۴۵ هجری قمری روز اربعین حسینی است.
اربعین سال گذشته حدود ۲۳ درصد زائران از مرز شلمچه و ۱۲ درصد زائران از چذابه به کربلای معلا عزیمت کردند.