"ابراهیم جلیلی" روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار داشت: حدود ۲۶۰ اتاق و یکهزار و ۱۰۰ تخت برای اسکان مسافران و گردشگرانی که برای حضور در جشنواره مبل و منبت وارد این شهرستان میشوند، پیشبینی شده است.
وی افزود: ظرفیت اسکان مسافران بیشتری را در این شهرستان داریم و افزایش تعداد اتاقها از ۲۶۰ مورد به حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ اتاق را نیز پیشبینی کردهایم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر ادامه داد: با توجه به شروع تعطیلات تابستانی و تبلیغاتی که از طریق فضای محیطی، صدا و سیمای استان و شبکههای سراسری صورت میگیرد، پیشبینی میشود مسافران زیادی به شهر جهانی مبلمان منبت سفر کنند.
جلیلی با بیان اینکه تمهیدات لازم برای اسکان مسافران در بخش دولتی، خصوصی و بخش عمومی پیشبینی شده، بیان کرد: مراکز اقامتی این شهرستان در بخش خصوصی و زیرپوشش میراث فرهنگی شامل ۱۲ مرکز همچون هتل، مُتل، خانهمسافرها، مهمانپذیرها، هتل آپارتمان و خانههای بومگردی با ۹۴ اتاق و ۳۹۴ تخت آماده اسکان مسافران است.
وی یادآور شد: در بخش دولتی نیز دانشگاه ملی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد ملایر برای اسکان خاص مسافران در نظر گرفته شده که دانشگاه ملی حدود ۵۶ اتاق و سوئیت با ۲۶۰ نفر اقامت و دانشگاه آزاد با ۲۷ سوئیت و ۸۱ تخت، ظرفیت اقامت دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر گفت: در ستاد اسکان فرهنیگان خانه معلم شماره ۲ نیز با ۱۵ سوئیت و ۶۰ تخت برای اسکان مسافران آماده شده است.
۵۴ مدرسه با ۱۹۰ کلاس درس؛ آماده اسکان مسافران
جلیلی اظهار داشت: علاوه بر این، مدارسی در ملایر، سامن و شهر جوکار تجهیز شده که حدود ۵۴ مدرسه با ۱۹۰ کلاس درس برای پذیرایی و اسکان مسافران پیشبینی شده است.
به گفته وی؛ برخی مراکز خاص همچون مهمانسرای ادارات دولتی و مراکز عمومی مثل راهدارخانهها، برای اسکان اضطراری مسافران در نظر گرفته شده است.
جلیلی اضافه کرد: با توجه به اینکه عدهای از مسافران تمایل به اقامت در مراکز باز همچون پارکها و بوستانها به صورت کمپ و چادر دارند، در همین راستا پارک کوثر و محوطه فضای سبز ترمینال تهران برای اقامت این مسافران پیشبینی شده و هماهنگی لازم با فرمانده انتظامی شهرستان و معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ملایر برای تامین امنیت آنها انجام شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه ستاد اسکان در آموزش و پرورش ملایر مستقر است، یادآور شد: لیست تاسیسات اقامتی تحت نظر میراث فرهنگی و شماره تماسهای ستاد اسکان چاپ شده و در ورویهای شهر نصب میشود.
جلیلی گفت: اطلاعات چند جاذبه گردشگری ملایر همچون موزه لطفعلیان و ارگ باستانی نوشیجان در سطح شهر نصب میشود و روزانه آمار گردشگران ارائه و فرم نظرسنجی از مسافران و گردشگران تکمیل خواهد شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با اشاره به اینکه راهنمای گردشگری در اماکن مستقر است، افزود: قبل از شروع جشنواره مبل و منبت، نظافت اماکن گردشگری و تاریخی، تهیه نقشه و بروشور و راهنمای مکانهای گردشگری موزه لطفعلیان و ارگ نوشیجان انجام و مراکز گردشگری این شهرستان برای بازدید مسافران آماده شده است.
بازدید رایگان مسافران از اماکن تفریحی و تاریخی ملایر
جلیلی تاکید کرد: توصیهها و هماهنگیهای لازم برای مشایعت و راهنمایی مسافران و تراسفر رایگان در صورتیکه تقاضا باشد، از طریق محل اسکان و بازار مبل با دستگاههای متولی همچون راهآهن، پایانه مسافربری و مراکز اقامتی و تجاری صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت تمامی امکانات تفریحی، توریستی و مذهبی با دستگاههای متولی در زمان برگزاری جشنواره و سفرهای تابستانی انجام شده، اظهار داشت: اعطای بلیت رایگان برای استفاده مسافران از مراکز زیرپوشش میراث فرهنگی، سالنهای ورزشی و استخر زیرپوشش ورزش و جوانان، اماکن زیرپوشش اوقاف و امور خیریه و شهربازی هماهنگ شده و مراکز فروش مبلمان میتوانند نسبت به تهیه این بلیتها اقدام و به مسافران عرضه کنند.
ملایر هر شب میزبان یک جشنواره است
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر ادامه داد: اطلاعات جاذبههای گردشگری ملایر به کمیته تبلیغات ارایه شده و در قالب کتابچه چاپ و توزیع میشود.
جلیلی گفت: طبق هماهنگیهای انجام شده مراسم افتتاحیه جشنواره مبل و منبت در باغ تاریخی سیفیه و مراسم اختتامیه در مجموعه تفریحی و توریستی مینیوُرلد(جهان کوچک) برگزار میشود و هر شب جشنهای مرتبط با جشنواره در نقاط مختلف این شهرستان همچون جوکار، سامن، روستای دهنوآورزمان و پارک سیفیه برگزار خواهد شد.
به گزارش ایرنا؛ چهارمین جشنواره مبل و منبت از عید قربان تا غدیر، هشتم تا شانزدهم تیرماه در شهرستان ملایر برگزار میشود.