سرهنگ فرخ جمالی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: رانندگان آفرود بر خلاف قانون اقدام به تغییر ارکان وسیله نقلیه به ویژه استفاده از لاستیک های پهن و ارتفاع بلند بیش از نیم متر می کنند.
وی افزود: تردد این قبیل وسایل نقلیه در معابر شهری که محل عبور وسایل نقلیه سبک، موتورسیکلت و عابر بوده بسیار خطرآفرین است و در صورت بروز تصادف احتمال خسارت و مرگ و میر بسیار بالا است.
رییس پلیس راهور همدان با بیان اینکه طرح برخورد با این قبیل وسایل نقلیه از امروز آغاز شده گفت: این قبیل خودروها با عنوان نقص فنی توقیف و پس از فک پلاک بر روی وسیله نقلیه پلاک تعمیری نصب می شود، مالک خودرو مکلف به رفع نواقص فنی در مدت زمان تعیین شده است.
سرهنگ جمالی اضافه کرد: پس از بازدید کارشناس پلیس راهور و تایید رفع نقص فنی، پلاک تعمیری از روی خودرو فک شده و پلاک اصلی به مالک وسیله نقلیه بازگردانده می شود.
وی گفت: بیشتر مالکان خودروی آفرود نسبت به تقویت موتور، استفاده از چراغ های زنون به تعداد زیاد و تعویض لاستیک و استفاده از لاستیک های پهن با ارتفاع بالا اقدام کردند که باید وسیله نقلیه را ظرف ۴۸ ساعت از حالت آفرود خارج کرده و به شکل ظاهری اولیه بازگردانند.
سرهنگ جمالی تاکید کرد: پس از یک نوبت اخطار و نصب پلاک تعمیری چنانچه دوباره مالک وسیله نقلیه نسبت به تغییر ارکان خودرو اقدام کند ، پلیس ضمن توقیف خودرو راننده را به مرجع قضایی معرفی می کند.