به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر یدالله زارع زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: دانشگاههای سینگهوا و پکن از کشور چین به ترتیب رتبههای اول و دوم آسیایی را برای چهارمین سال پیاپی به خود اختصاص دادند.
وی افزود: بعد از کشور چین، دانشگاههای هنگ کنگ، ژاپن و کره جنوبی در میان ۱۰ دانشگاه برتر آسیایی قرار دارند.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان در خصوص روششناسی این رتبهبندی گفت: نظام رتبهبندی دانشگاههای آسیایی نظام آموزش عالی تایمز بر اساس ۱۳ شاخص عملکردی دانشگاهها در چهار حوزه ماموریتی اساسی شامل آموزش، پژوهش، انتقال دانش و چشمانداز بینالمللی صورت میگیرد.
دکتر زارع زاده اضافه کرد: در مجموع ۹۲۸ دانشگاه آسیایی در رتبهبندی سال ۲۰۲۳ شرکت داشتند که در میان این تعداد ۶۷ دانشگاه ایرانی بود.
وی ادامه داد: دانشگاههای صنعتی شریف، علوم پزشکی مازندران و علوم پزشکی گلستان به ترتیب در صدر دانشگاههای ایرانی در رتبه بندی دانشگاههای آسیایی قرار گرفتند.
مدیر امور بینالملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی کردستان با کسب رتبه چهارم کشوری در میان دانشگاههای برتر آسیایی قرار گرفت.
وی با تبریک این موفقیت گفت: درخشش دانشگاه در رتبهبندیهای بینالمللی مرهون تلاشهای بیدریغ جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.
سه هزار و ۲۸۰ دانشجو در ۴۳ رشته و هشت مقطع تحصیلی در پنج دانشکده دندانپزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، بهداشت و پیراپزشکی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشغول به تحصیل هستند.
در حال حاضر ۷۴ دانشجوی خارجی در این دانشگاه در رشتهها و مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند که ۲ درصد دانشجویان این دانشگاه را شامل میشود.