کیش – ایرنا - رییس مرکز بهداشت کیش با اشاره به یک هزار و ۵۱۲ مورد نمونه اندازه گیری و سنجش سلامت مواد غذایی با تجهیزات پرتابل طی خرداد ماه،‌ گفت: در همین راستا یک تن و ۳۸۶ کیلو مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاریخ گذشته معدوم شد.

«محمد رضا رضانیا» روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به منظور تامین امنیت غذایی با جدیت در کیش انجام می شود، اظهار کرد: طی خرداد ماه ۹ مورد اخطار بهداشتی صادر و ۱۲ متخلف نیز به دادگاه معرفی شدند.

وی با بین اینکه کارشناسان شبکه بهداشت با مشاهده هر گونه مواد غذایی آلوده، فاسد و عدم رعایت بهداشت، از عرضه و فروش آن جلوگیری و متخلف به مراجع قضایی معرفی می شود، ادامه داد: بازرسان بهداشت محیط براساس آئین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده ۱۳ قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از این مراکز بازدید و علاوه بر ساختار فیزیکی آن‌ها بر مواد اولیه مصرفی، نحوه آماده سازی، تولید و توزیع ماده غذایی و محصول نهایی نظارت می‌کنند.

رییس مرکز بهداشت کیش با اشاره به عملکرد این مرکز در خرداد ماه ۱۴۰۲، بیان کرد: بازدید از ۶۰۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۱۶۳ مکان عمومی و ۴۳ غرفه آرایشی و بهداشتی، صدور ۵۷۱ کارت بهداشت، ۱۲ مورد نمونه برداری میکروبی از آب آشامیدنی، ۱۵۶ مورد اندازه گیری کلر آب آشامیدنی و ۹ مورد نمونه برداری از نان از اقدامات کارشناسان بهداشت در طی این مدت است.

وی با بیان اینکه مراکز تهیه، تولید و عرضه مواد غذایی از مکان‌های پر خطر انتقال بیماری‌ هستند، افزود: نظارت مستمر بازرسان بهداشت محیط از نظر بهداشت فردی، بهداشت ابزار، تجهیزات، مواد غذایی و بهداشت ساختمان می‌تواند از آلودگی مواد غذایی و احتمال بروز بیماری در مصرف‌ کننده جلوگیری کند.

«رضا نیا» توصیه کرد: شستشوی مداوم دست‌ها، پرهیز از مصرف غذاها و میوه و سبزیجات غیر بهداشتی، عدم استفاده از آب غیرآشامیدنی از جمله مهمترین راهکارهای بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا افراد به بیماری‌های ویروسی بویژه در فصل تابستان است.