به گزارش ایرنا، دکتر اکرم فرهادی روز شنبه در حاشیه بازدید از مراکز تحقیقاتی وابسته به پژوهشکده علوم زیست پزشکی خلیج فارس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تحقیقات خوبی که میتواند سالانه پاسخگوی بخشی از نیازهای مردم باشد انجام میشود، اما بسیاری از مردم و حتی سیاستگذاران و مسئولین استانی از این تحقیقات مطلع نیستند به همین دلیل کارگروه ترجمان دانش در دانشگاه در راستای ارائه اطلاعات لازم به مخاطبین فعال شده است.
وی افزود: تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر جامعهمحور و پاسخگوی نیازهای جامعه است که رویکرد وزارت بهداشت در حوزه تحقیقات بسیار کلیدی، کلان و همراه با اثرگذاری طرحها و فعالیتها نیز همین گونه است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بابیان اینکه ترجمان دانش با ظهور دانشگاههای نسل سوم به بعد خود را بیشتر نشان میدهد، تصریح کرد: ترجمان دانش به این معنا است که افرادی که مجری تحقیقات بوده و مشکلات را احصا میکنند نتایج را بهصورت ساده و قابلاستفاده در اختیار مخاطبان قرار دهند.
فرهادی ادامه داد: مطالعه همگروهی و آیندهنگر «سلامت سالمندی بوشهر» با هدف تعیین عوامل مختلف مؤثر بر سلامت سالمندان و شیوع آنها بیش از یک دهه است که در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر انجام میشود.
وی ادامه داد: فراهم کردن اطلاعات موردنیاز برای تصمیمگیری پزشکان، سیاستگذاران، مدیران برنامههای بهداشتی و خود سالمندان و برداشتن گامهای جدی در جهت پیشگیری از وقوع خطرات ناشی از بروز مشکلات دوران سالمندی و بهبود کیفیت زندگی سالمندان و جلوگیری از تحمیل بار مالی به اقتصاد خانوادهها و جامعه از جمله اهداف عملکردی این کار مطالعاتی است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مطالعه همگروهی سلامت سالمندی بوشهر از سال ۱۳۹۰ با ورود سه هزار سالمند ساکن در بندر بوشهر آغاز شده و تاکنون سه فاز از آن انجامگرفته است.
وی افزود: همچنین بر اساس دادههای این مطالعه، تاکنون بیش از ۶۰ مقاله و طرح پژوهشی تدوین شده و هماکنون نتایج آن باهمت کارگروه ترجمان دانش دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حال تدوین و انتشار است.
فرهادی اضافه کرد: باهدف در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر طراحیشده است.