به گزارش خبرنگار ایرنا، غلامعلی حیدری روز چهارشنبه در نشست شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: شرایط خاص برخی استانها از جمله چهارمحال و بختیاری مانند سرمای زودرس، زمینه اختصاص و ابلاغ اعتبارات در نیمه نخست سال را ضروری میکند.
وی با اشاره به حضور قابلتوجهی وزیران و مسوولان ملی در چهارمحال و بختیاری افزود: برخی از این حضورها سرزده و در راستای رفع مشکلات موجود با هدف تسریع در روند توسعه استان است.
حیدری تصریح کرد: ۷۴ درصد از اعتبارات مختص مصوبات سفر رییسجمهور به چهارمحال و بختیاری در سال نخست تخصیص داده شده است.
وی با اشاره به مبادله توافقنامهها و برگزاری مناقصات طرحهای عمرانی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اعتبارات دستگاههای اجرایی استان نباید به هیچعنوان برگشت بخورد و هیچ عذری در این رابطه پذیرفته نیست.
رییس شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال بختیاری و بختیاری اظهار داشت: جذب تسهیلات سهمیه این استان در بخشهای مختلف به افزایش اشتغالزایی، کاهش نرخ بیکاری، بالا رفتن نرخ اشتغال و رونق اقتصادی استان کمک میکند.
وی گفت: اختصاص و جذب منابع اعتباری جدید برای چهارمحال و بختیاری مانند اعتبارات ماده ۵۶، تهاتُر نفت و توافق با هُلدینگها، سازمانها و بنیادهای ملی بهمنظور سرمایهگذاری در راستای توسعه استان بهطور جدی پیگیری و عملیاتی شده است.
حیدری تاکید کرد: بازدید میدانی از طرحهای عمرانی و رفع مشکلات موجود بهمنظور تسریع در روند تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای نیمهتمام با جدیت دنبال شود.
وی افزود: هیچکدام از دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری حق ندارند علیه یکدیگر شکایت داشته باشند و باید مشکلات بین خود را بهصورت منطقی رفع کنند.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: دستگاههای اجرایی استان از ردیفهای ملی نسبت به جذب بیشتر اعتبارات تلاش کنند.
وی با اشاره به ۱۴ سرفصل و ردیف مازاد در جذب اعتبارات ملی و تحقق درآمدها یادآور شد: این اقدام در ارتقای پرداخت هزینههای رفاهیات کارمندان دستگاههای اجرایی نقشآفرینی میکند.
حیدری با اشاره به تلاش برای جذب سهمیه استخدامی بهمنظور تامین نیروی انسانی مورد نیاز در برخی دستگاه اجرایی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این اقدام در اختصاص و جذب اعتبارات بیشتر تاثیرگذار است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: دهیاریهای ۸۴ روستا شرایط تبدیل به دستگاه اجرایی را دارند اما با لحاظ شرایط موجود این تعداد به ۴۳ روستا رسید.
علی حیدری دهیاریهای دارای درجههای سه، چهار، پنج و ۶ را دارای شرایط لازم برای تبدیل به دستگاه اجرایی اعلام و تاکید کرد: در این طرح سلامت کاری افزایش مییابد و جهش کاری دهیاریها متحول و کاغذبازی اداری کوتاهتر میشود.
به گزارش ایرنا، در این نشست کلیات زنجیره ارزش چهارمحال و بختیاری برای اعضای شورای برنامهریزی و توسعه استان ارائه و مصوب شد.
همچنین تصمیمگیری در خصوص دهیاریهای مشمول آییننامه اجرایی تبصره ماده ۱ قانون درآمد پایدار و هزینه شهرداریها و دهیاریها (اختصاص شناسه موقت دستگاه اجرایی به دهیاریهای واجد شرایط) در چهارمحال و بختیاری تصویب شد.
اعضای شورای برنامهریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری با کلیات ۱۸ طرح پیشنهادی ارسالی از سوی کارگروه زیربنایی، توسعه روستایی، عشایری، شهری و آمایش سرزمینی و محیط زیست موافقت کردند.