به گزارش روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، استان ایلام، یدالله عزیزی روز شنبه اظهار کرد: با مشارکت گروههای جهادی فعال و خانههای احسان ستاد اجرایی سطح استان در روز عید غدیر بیش از ۱۰۰ هزار پرس غذای گرم پخت و در بین نیازمندان و مناطق کمبرخوردار توزیع شده است.
وی، با بیان اینکه بنیاد احسان ستاد اجرایی در پخت غذا از همه گروههای جهادی فعال و خانههای احسان پشتیبانی مالی کرده است، افزود: غذاهای پخت شده درب منزل تحویل نیازمندان شده است.
معاون اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) ایلام حمایت و گرم نگه داشتن سفره نیازمندان را از اولویتهای بنیاد احسان ستاد اجرایی عنوان و تاکید کرد: در راستای خدمت به مردم مناطق کمبرخوردار و نیازمندان هر آنچه در توان داشته باشیمْ دریغ نخواهیم کرد.
عزیزی هدف اصلی اجرای طرح پخت غذا در این روز فرخنده را احیای سنت حسنه اطعام غدیر دانست و یادآور شد: عید سعید غدیر خم از بزرگترین اعیاد مسلمانان به شمار میرود و یکی از سنتهای حسنه در این روز سنت غذا دادن به افراد نیازمند و یا همان اطعام مومن است.