به گزارش عصر یکشنبه ایرنا از روابط عمومی دادگستری هرمزگان، علیرضا احمدی منش در این خصوص اعلام کرد: پنج شرکت حمل و نقل به اتهام قاچاق سازمان یافته سوخت، استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع، ممنوع خدمات شده اند و مجوز آنها باطل شد.
وی در خصوص جزئیات این خبر اظهار کرد: این شرکت ها در حالی که کامیون های خدمات گیرنده از آنها در مسیرهای غیر بارنامه ای تردد داشته و یا برای ماه های متمادی در یکجا متوقف بوده اند با صدور بارنامههای صوری، ثبت پیمایش های غیرواقعی و شارژ کارتِ سوخت هایشان، اقدام به دریافت سهمیه گازوئیل و قاچاق آن می کردند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز هرمزگان یادآورشد: کامیونهای دریافت کننده بارنامه صوری از این شرکت های متقلب در جایگاه های سوخت یا اطراف آن برای چندین ماه متوقف بوده و اقدام به سوختگیری مکرر می کردند و همچنین شرکت های یاد شده به منظور دریافت بیشترین میزان سوختِ ممکن، دورترین مسیر را در بارنامههای صوری خود ثبت می کردند.
وی بیان داشت: با انجام کار فنی و اقدامات کارشناسی بر اساس گزارش تردد ناوگان حمل و نقل، اطلاعات ثبت شده در سامانه داپ، تراکنش های سوخت گیری در سامانه هوشمند شرکت نفت و بررسی خودروها، مشخص شد که این وسایل نقلیه در ماه های اخیر، هیچ ترددی در مسیرهای اعلامی نداشته و هیچگونه خدماتی نیز ارائه نکرده اند، بلکه با استقرار در جایگاه های سوختگیری و دریافت پی در پی سوخت سهمیه ای، در قاچاق سوخت مشارکت داشته اند.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر این اساس ضمن تشکیل پرونده قضایی برای مدیران این پنج شرکت متخلف، دستور ابطال مجوز و ممنوع الخدمات شدن آنها به اتهام قاچاق سازمان یافته سوخت، استفاده از سند مجعول و تحصیل مال از طریق نامشروع، صادر شد.