به گزارش خبرنگار ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین محمد عبادیزاده روز پنجشنبه در آیین تودیع و معارفه دادستان مرکز استان هرمزگان که با حضور دادستان کل کشور برگزار شد، نقش اصلی دادستانیها را ایجاد حلقه اتصال مردم با قوه قضاییه، بر اساس مصلحت جامعه دانست و مطرح کرد: امروز دادستانهای سراسر هرمزگان مهمترین وظیفه در تحقق مصلحت عمومی جامعه بر عهده دارند و شاهد یک رویکرد تحولی در یک دهه اخیر هستیم.
وی بیان کرد: براساس عنصر مصلحت عامه، مهمترین مسوولیت جمهوری اسلامی از عالیترین ردهها حکمرانی تا پایینترین آنها، توجه به مصلحت عمومی است.
امام جمعه بندرعباس، با اشاره به اندیشه تابناک ولایت فقیه، عنوان کرد: عنصر «مصلحت»، اساسیترین نقش را در میان سایر مولفههای مرتبط با اندیشه ولایت فقیه ایفا میکند؛ چراکه اختیارات ولی امر و ولی فقیه بر اساس عنصر مهم مصلحت عامه شکل گرفته است.
وی، با ذکر این نکته که دادستانها باید به دنبال تامین مصالح عمومی جامعه باشند، مطرح کرد: دادستانها آنجایی که مردم نمیتوانند،ذوارد عرصه شوند باید ورود کند و ایفای نقش کند. عبادی زاده گفت: این مهم باید به صورت دقیق و گسترده اطاعرسانی شود، چرا که برخی از مردم به این حق خودشان اشراف و آگاهی ندارند؛ اگر این اطلاعرسانی تقویت شود مردم هم میتوانند به دادستانیها در تعریف مسئله کمک کنند تا کارهای بر زمین مانده نیز به سرانجام برسد.
پرونده ترک فعل برای برخی از مدیران نفتی و حمل و نقل تشکیل شود
رییس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به اینکه مسوولان و دستگاههای استانی تمام توان خود برای مقابله با قاچاق سوخت را پای کار آوردهاند، گفت: برخی دستگاههای متولی حوزه نفت و حمل و نقل در مرکز سیاستهای دقیقی در این حوزه ندارند و نظارت دقیقی از ناحیه آنها دیده نمیشود که ضرورت دارد تا برای آنان درحوزه ترک فعل اعلام جرم شود.
مجتبی قهرمانی همچنین با اشاره به معضل جدی قاچاق سوخت در استان تصریح کرد: قاچاق سوخت آسیبها و خسارتهای متعدد مالی، اجتماعی، قانون گریزی جوانان، ناامنی جادهها و دهها آسیب دیگر را به همراه دارد که در این راستا اقدامات متعددی برای پیشگیری و مقابله با این پدیده شوم از سوی دولت و شخص استاندار انجام گرفته است.
وی با اشاره به اینکه شاید یکی از چالشهای ما نداشتن توجه و سهل انگاریهای گذشته بوده که این پدیده را بغرنج کرده است، گفت: اخیرا یک طرح پایش و نظارت بر حوزه سوخت توسط دستگاه قضایی و با حضور استانداری، پلیس، شرکت نفت و حمل و نقل در ۱۹ جایگاه عرضه سوخت در مرکز استان و با استقرار ۱۶کارمند به عنوان نماینده دادستان و نظارت خارج از وقت ۱۶ قاضی عملیاتی شده است.
رییس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: در نتیجه اجرای این طرح از قاچاق چهار میلیون و ۸۹ هزار لیتر گازوئیل به ارزش یکهزار و ۴۰۰ میلیارد ریال فقط در ۱۶ روز و در ۱۶ جایگاه عرضه سوخت آن هم در حوزه حمل و نقل جلوگیری شده است.
قهرمانی همچنین با اشاره به اینکه تنها در یک عملیات سه روزه فراجا در یک نقطه استان یک میلیون و ۵۰۰ هزار لیتر گازوئیل به همراه ۶۰ هزار متر لوله انتقال سوخت کشف کردند، گفت: طبق پایش تصویری صورت گرفته در یک نقطه در یک تعویض روغنی ظرف ۱۳ روز پنج هزار و ۵۹۰ دستگاه خودرو سوخت قاچاق تخلیه کردند.
به گفته وی؛ از کشتی آریانا توسط منطقه یکم نیروی دریایی سپاه نیز ۱۲ میلیون لیتر سوخت قاچاق کشف و ضبط و تحویل شرکت پخش فرآوردههای نفتی شد.
رییس کل دادگستری هرمزگان ادامه داد: استان از تمام ظرفیتهای خود استفاده کرده است اما نهادهای متولی حوزه نفت و حمل و نقل در مرکز سیاستهای دقیقی در این حوزه ندارند و اقدام موثری از سوی آنها برای نظارت بر توزیع اموال عمومی دیده نمی شود.
به گزارش ایرنا، در این مراسم عارف اکبری به عنوان دادستان جدید مرکز استان هرمزگان معرفی و از خدمات علیرضا احمدی منش دادستان سابق این مرکز قدردانی شد.
نظر شما