به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم، میرداد میردادی روز سه شنبه افزود: با تصمیم شورای ترافیک این شهرستان و بازدید میدانی اعضای آن از پایانه مسافربری غدیر مقرر شد از روز جاری تمامی اتوبوس های مسافربری شهرهای قشم و درگهان برای رفاه حال قشموندان، مسافران و گردشگران ورودی و خروجی از سرزمین آب و آفتاب در این پایانه مسافربری وابسته به شهرداری قشم مستقر و فعالیت خود را آغاز کنند.
وی ادامه داد: در این جلسه و بازدید میدانی که با حضور دادستان عمومی و انقلاب، رییس پلیس راهنمایی و رانندگی، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیر پایانه مسافربری سازمان منطقه آزاد و شهردار قشم برگزار و انجام شد، امید مهدوی مجد دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم به عنوان مدعی العموم دستورات ویژه ای را برای استقرار اتوبوس های مسافربری سطح شهر قشم و درگهان در پایانه مسافربری غدیر شهرداری صادر کرد.
شهردار قشم توضیح داد: در این بازدید میدانی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم از اقدام شهرداری و شورای اسلامی شهر در رابطه با ساخت پایانه مسافربری غدیر و مهیا کردن بستری مناسب برای از میان بردن سردرگمی رانندگان و مسافران قدردانی و آن را اقدامی پسندیده و در خورشان قشموندان عنوان کرد.
میردادی با اشاره به دستور ویژه و فوری دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان مرزی برای استقرار اتوبوس های مسافربری در پایانه غدیر اضافه کرد: مهدوی مجدد در این بازدید میدانی تاکید کرد راهداری و سازمان منطقه آزاد قشم موظف به استقرار شرکت ها در پایانه مسافربری غدیر شهرداری هستند و در صورت عدم استقرار رانندگان در این پایانه و رویت اتوبوس ها در سطح شهر قشم و درگهان موضوع با جدیت کامل پیگیری و با شرکت های مسافربری متخلف مطابق قانون برخورد می شود.
وی گفت: در ادامه این جلسه و بازدید میدانی، سرهنگ دوم محمدعلی ملایی رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان قشم نیز گفت: در صورت عدم اجرای دستور دادستان از سوی رانندگان اتوبوس های مسافربری با تمامی شرکت ها و رانندگان این اتوبوس ها بر اساس قانون برخورد جدی صورت می گیرد.
شهردار قشم اظهار کرد: پایانه مسافربری غدیر به عنوان نخستین ترمینال مسافربری جزیره قشم با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال ۱۲ آبان ۱۴۰۱ افتتاح و بهره برداری رسیده است.
وی با اشاره به اینکه مساحت عرصه پایانه مسافربری غدیر شهرداری قشم ۶ هزار متر مربع، مساحت اعیان آن ۵۰۰ متر مربع و سومین پایانه مسافربری استان هرمزگان است، بیان داشت: نخستین پایانه مسافربری جزیره قشم دارای دفتر مسافربری، ایستگاه اتوبوس، کارواش، دفتر نظارت، سالن انتظار، رستوران، نمازخانه، خوابگاه رانندگان، شعبه سرویس و ایستگاه تاکسی درون و برون شهری است که تمامی این امکانات برای امنیت سفر و امکان دسترسی آسان رفت و آمد مسافران پیش بینی و انجام شده است.
به گزارش ایرنا، شهرستان مرزی قشم پیش از احداث این پایانه مسافربری شاهد تجمع اتوبوس های مسافربری در برخی نقاط شهر قشم و خارج از آن به ویژه در ایام پیک مسافرت های گردشگران به جزیره قشم سرزمین آب و آفتاب بود.
در این پایانه شرکت های مسافربری دارای دفاتر فروش بلیط هستند و مسافران از طریق سکوهای مشخص سوار یا پیاده می شوند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.