به گزارش خبرنگار ایرنا، داریوش باقر جوان عصر پنجشنبه در بازدید از نخستین و تنها پایانه مسافربری شهرستان قشم اظهار داشت: پایانه مسافربری غدیر شهرداری قشم بسیار آبرومند تر از وضع سابق حاکم بر حمل و نقل این شهرستان مرزی است.
وی تصریح کرد: البته همچنان تا رسیدن به نقطه مطلوب و درخور شان و نام جزیره قشم نگین خلیج فارس فاصله وجود دارد.
مدیرکل حمل و نقل مسافری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ادامه داد: چندین سال بود حمل و نقل این جزیره به درستی ساماندهی و شکل نگرفته بود و این پروژه شهرداری و شورای اسلامی شهر قشم اقدامی فاخر است که همت بلند شهرداری و شورای شهر را نشان می دهد.
در ادامه این بازدید میرداد میردادی شهردار قشم نیز گفت: این پایانه مسافربری به عنوان نخستین ترمینال مسافربری این جزیره با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسیده است.
وی توضیح داد: مساحت عرصه پایانه مسافربری غدیر شهرداری قشم ۶ هزار متر مربع، مساحت اعیان آن ۵۰۰ متر مربع و سومین پایانه مسافربری استان هرمزگان است که برای ۲۰۰ نفر نیز اشتغال زایی دارد.
شهردار قشم خاطرنشان کرد: مرحله توسعه این طرح نیز برای رساندن آن به سطحی درخور شان مردم، مسافران و گردشگران جزیره در آینده ای نزدیک عملیاتی خواهد شد.
پایانه مسافربری که با عنوان ترمینال مسافربری هم شناخته می شود فضایی برای سوار و پیاده کردن مسافران اتوبوس های شهری و بین شهری است که بیشتر به شکل یک ساختمان بزرگ همراه با امکانات رفاهی طراحی می شود.
در این پایانه شرکت های مسافربری دارای دفاتر فروش بلیط هستند و مسافران از طریق سکوهای مشخص سوار یا پیاده می شوند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما