اصفهان - ایرنا - مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان گفت: ۱۰ میلیون ویزیت سال گذشته در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان اصفهان انجام شد که افزایش ۱۸ درصدی نسبت به سال قبل دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد رجالی بعد از ظهر سه‌شنبه در نشست خبری در سالن اجتماعات شهید خرازی اداره کل تامین اجتماعی اصفهان افزود: افزایش ۱۸ درصدی ویزیت بیماران در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان اصفهان با وجود افزایش نیافتن امکانات مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، محقق شده است.

وی ادامه داد: پارسال تعداد بستری‌ها ۱۸ درصد و تعداد عمل‌های جراحی ۲۰ درصد در مراکز درمانی و بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان رشد داشته است.

رجالی یادآور شد: پرداخت هزینه‌های درمانی بیمه شدگان از عمده ترین هزینه های سازمان تامین اجتماعی است و هر عمل جراحی بطور متوسط برای سازمان تامین اجتماعی حدود ۱۰۰ میلیون تومان هزینه دارد.

۱۵ درصد عمل‌های جراحی استان اصفهان در سه بیمارستان‌ تأمین اجتماعی انجام می‌شود
مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان تصریح کرد: پارسال ۱۵ درصد عمل‌های جراحی در استان اصفهان در سه بیمارستان‌ تأمین اجتماعی استان شامل بیمارستان های شریعتی و غرضی اصفهان، و فاطمه الزهرا نجف‌آباد انجام شده است.

رجالی اظهار داشت: تأمین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی و دومین ارائه دهنده این خدمات در استان و کشور است و بطور متوسط در استان ۳۳ مرکز درمانی تامین اجتماعی بین ۱۵ تا ۳۰ درصد خدمات پزشکی و درمانی را به بیماران ارایه می‌کنند.

بدهی سازمان تأمین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت
مدیر درمان تامین اجتماعی استان گفت: برخی رسانه‌ها درمورد بدهی سازمان تأمین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت اعدادی را بیان می کنند که مبنای منطقی ندارد.

رجالی تاکید کرد: همه مطالبات دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تا دی سال گذشته پرداخت شد و فقط مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از ماه اسفند پرداخت نشده که بزودی پرداخت آن نیز انجام می‌شود.

وی گفت: بدهی در بخش داروخانه‌ها را نیز تا پایان اردیبهشت ماه پرداخت شده است و معوقه خرداد ماه نیز تا پایان تیرماه امسال پرداخت خواهد شد.

رجالی یادآور شد: امسال سازمان تامین اجتماعی سه هزار میلیارد تومان به حساب دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور واریز کرده درحالی که کل بدهی این سازمان در سراسر کشور سه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: تأمین اجتماعی، حدود پنج هزار میلیارد تومان که عمده آن هزینه های داروهای تولیدی شرکت های زیر مجموعه تامین اجتماعی است، از وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور طلب دارد و لازم است بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی با دانشگاه‌های علوم پزشکی تهاتر شود.

دستمزد پزشکان در بیمارستان های تامین اجتماعی کم است
مدیر درمان تامین اجتماعی استان گفت: دستمزد پزشکان در بیمارستان های تامین اجتماعی بسیار کمتر از سایر بخش‌های پزشکی و درمانی است و یک جراح قلب با تعرفه امسال تامین اجتماعی حدود یک میلیون تومان بابت یک عمل جراحی ۶ ساعته دریافت می‌کند و این تعرفه در بخش خصوصی همکنون حدود ۶۰ میلیون تومان است.

وی ادامه داد: هم اینک میانگین پرداخت به پزشکان متخصص در بیمارستان شریعتی اصفهان ماهانه حدود ۲۰ میلیون تومان و متوسط پرداختی به پرستاران ۲۳ میلیون تومان است که البته میزان حقوق هر ۲ گروه باید افزایش یابد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: زمانیکه مبنای پرداختی پزشک از کار فردی دیگران کمتر باشد بطور طبیعی این امر فسادزا است.

به گزارش ایرنا، جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی در کشور طی سال گذشته ۴۲ میلیون و ۹۶۰ هزار و ۷۷۷ نفر و در استان اصفهان سه میلیون و ۴۹۰ هزار و ۵۸۶ نفر هستند. همچنین یک میلیون و ۱۳۵ هزار و ۶۸۰ نفر بیمه شده اصلی این سازمان در استان اصفهان هستند.

اصفهان بعد از تهران بیشترین تعداد بازنشستگان را دارد و در زمان حاضر سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت پنج میلیون نفری استان اصفهان زیر پوشش تامین اجتماعی هستند.